Το Socialab Group, ο ελληνικός ανεξάρτητος όμιλος Digital Marketing, ανακοινώνει την ενίσχυσή του με την πρόσφατη εξαγορά της AdClover, Performance Marketing Agency με έδρα την Αθήνα.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η AdClover, «με το Στέφανο Δουδουντσάκη (φωτό) στο τιμόνι της επιχείρησης, έχει χτίσει μια ισχυρή φήμη στον χώρο του ECommerce του τεχνικού τομέα του Performance Marketing, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε brands του portfolio της Socialab. Η δραστηριότητα της δεν περιορίζεται στην ελληνική αγορά, καθώς επιμελείται και καμπάνιες brands στη βρετανική, γαλλική και ιταλική αγορά.

Σχολιάζοντας την εξαγορά, ο Στέφανος Δουδουντσάκης, συνιδρυτής της AdClover, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που εντασσόμαστε στο Socialab Group. Πιστεύουμε ότι η AdClover και το Socialab Group μοιράζονται μια κοινή κουλτούρα και όραμα για το μέλλον του Digital Marketing. Η συνεργασία μας θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα πιο ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις.»

Αντίστοιχα, η Διοίκηση του Socialab Group, δήλωσε: «Η εξαγορά της AdClover αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη του Socialab Group. Η AdClover φέρνει μαζί της μια ταλαντούχα ομάδα και μια ισχυρή τεχνογνωσία στον τομέα του Performance Marketing. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του Socialab Group και στην επιτυχία των πελατών μας.»

Διαβάστε ακόμη: