Το νέο μεγάλο ειδύλλιο στην Ιταλία έχει πρωταγωνιστή έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος είναι ζευγάρι με τη μεγάλη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Ελεονόρα. Οι δυο τους «συνελήφθησαν» από τους παπαράτσι σε χαλαρές στιγμές πάνω σε ένα κότερο και αμέσως στην Ιταλία έγινε χαμός.

Η Ελεονόρα Μπερλουσκόνι, φρεσκοχωρισμένη από τον επί 11 χρόνια σύζυγός της, Γκι Μπινς, φαίνεται ότι βρήκε στην αγκαλιά του Κασάμι την παρηγοριά που έψαχνε. Μάλιστα, οι δυο τους δεν κρύφτηκαν.

Πριν από λίγο καιρό πήραν το υπερπολυτελέστατο σκάφος MAGNUM 70 του Σίλβιο και βγήκαν βόλτα στη Σαρδηνία. Εκεί τους «συνέλαβε» ο φακός του ιταλικού περιοδικού «Chi», με αποτέλεσμα η σχέση τους να γίνει γνωστή.

Οι Ιταλοί αποκαλύπτουν πως η σχέση του Κασάμι με την 37χρονη Ελεονόρα Μπερλουσκόνι, μητέρα τριών παιδιών, ξεκίνησε πριν από περίπου έξι μήνες, όταν γνωρίστηκαν στο Μιλάνο, σε κοινή παρέα.

Και συνεχίζει έως και σήμερα. Με τους δυο τους να κάνουν κοινές διακοπές σε Ιταλία και Ιμπιζα, αλλά μόνο μία κοινή εμφάνιση στην οποία τους «τσάκωσαν» οι παπαράτσι.

 

Η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας και προέδρου της Μίλαν, που τώρα έχει αγοράσει την Μόντσα, η οποία αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Serie A, χώρισε πρόσφατα από τον σύντροφό της και μοντέλο, Γκι Μπινς, μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας.

Η 37χρονη επιχειρηματίας έχει αποκτήσει μαζί του τρία παιδιά. Τον 9χρονο Ρικάρντο, την 5χρονη Φλόρα και την Αρτεμισία, που είναι σήμερα 2 ετών.

Η νέα της σχέση με τον ποδοσφαιριστή, που έχει αλλάξει εντελώς λουκ στα μαλλιά του, έγινε πρωτοσέλιδο στο περιοδικό «Chi» πρόσφατα, όπου παρουσιάστηκε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές τους.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, γνωρίστηκαν στο Μιλάνο μέσω κοινής παρέας πριν 8 μήνες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝑪𝒉𝒊 (@chimagazineit)

Ο Κασάμι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τα διεθνή media με την… περιπέτεια που είχε με τη διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και πρώην σύντροφο του πιλότου της Φορμουλα 1, Λιούις Χάμιλτον, Νικόλ Σέρζινγκερ.

Διαβάστε ακόμη: