Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Κέιτι Πέρι έφερε στον κόσμο την κόρη της και μόλις την είδαμε για πρώτη φορά.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συναυλίας της τραγουδίστριας στο Λας Βέγκας, η τρίχρονη Ντέιζι Ντόουβ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, εμφανιζόμενη στην οθόνη να διασκεδάζει.

Τρελαμένη με την κόρη της η Κέιτι Πέρι


Συγκεκριμένα, καθώς η 39χρονη Κέιτι Πέρι ετοιμαζόταν να ερμηνεύσει το single «Hot n Cold» του 2008, σταμάτησε και φώναξε στην τρίχρονη κόρη της «Ντέιζι! Σε αγαπώ τόσο πολύ!», όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψαν οι θαυμαστές και μοιράστηκαν στο Twitter. «Είσαι η καλύτερή μου φίλη, είμαι τόσο χαρούμενη που είσαι εδώ» είπε. «Θα τραγουδήσω αυτό το επόμενο τραγούδι -νομίζω ότι το ξέρεις» συνέχισε η τραγουδίστρια μιλώντας απευθείας στην κόρη της, η οποία ήταν ντυμένη με στολή Minnie Mouse.

Σε άλλο σημείο του σόου, καθώς η Πέρι ετοιμαζόταν να κλείσει την τελευταία από τις συναυλίες της στο Λας Βέγκας, απέτισε φόρο τιμής και στον σύντροφό της, τον 46χρονο Ορλάντο Μπλουμ, διότι, όπως είπε, ήταν «ένα απίστευτο σύστημα υποστήριξης» και ένας «καταπληκτικός πατέρας».

Στη συνέχεια, η Κέιτι Πέρι έστρεψε την προσοχή της και πάλι στην κόρη της, δηλώνοντας: «Δημιούργησα αυτό το σόου μετά τη γέννηση της κόρης μου, Ντέιζι Ντόουβ. Όταν τη γνώρισα, ήταν σαν να εμφανίστηκε επιτέλους όλη η αγάπη που πάντα έψαχνα. Με ολοκλήρωσε, με θεράπευσε και μου έδειξε πώς να παίζω ξανά» συνέχισε. «Αυτή η παράσταση είναι για το παιδί που κρύβεται μέσα σε όλους μας και για την ελπίδα ότι, ίσως, αν μπορούσαμε όλοι να δούμε τη ζωή μέσα από τα μάτια ενός παιδιού, θα ήμασταν ελεύθεροι».

Διαβάστε ακόμη: