Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται σύντομα σχετικά με την υπόθεση Folli Follie που συντάραξε το πανελλήνιο, προκάλεσε την οικονομική καταστροφή μετόχων, ομολογιούχων και τραπεζικού συστήματος και κλόνισε την αξιοπιστία του ελληνικού χρηματιστηρίου στα μάτια των διεθνών επενδυτών!

Το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών και των χρηματιστηριακών κινήσεων καταδεικνύουν δόλο, κερδοσκοπία, ύποπτες σχέσεις, υπόγειες συναλλαγές.

Ταυτοχρόνως οι υπέρογκες αμοιβές των δικηγόρων και νομικών συμβούλων που έφταναν τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως τους συνδέουν ευθέως με τον πυρήνα της υπόθεσης προσδίδοντας ρόλο πρωταγωνιστικό σε μια προσπάθεια συγκάλυψης στοιχείων και παρακώλυσης της έρευνας της Δικαιοσύνης!

Επιπροσθέτως, στοιχεία – φωτιά έχουν καταφθάσει στις εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές μέσα από ανώνυμες επιστολές που αποκαλύπτουν υπόπτους ρόλους, βρώμικα παιχνίδια και όλη την επιχείρηση υφαρπαγής των περιουσιακών στοιχείων της Folli Follie, με την εμπλοκή πλείστων όσων προσώπων!

Δικαστικές πηγές υποστηρίζουν ότι οι ανώνυμες επιστολές θεωρούνται τεκμηριωμένες καθώς εμπεριέχουν αποδείξεις και ολοκληρωμένες διαδρομές εγκληματικών σχεδίων!

Αξιόπιστες πληροφορίες κάνουν λόγο για στοιχεία τα οποία έχουν ανακύψει μέσα από καταθέσεις, ανακρίσεις και κινήσεις τραπεζικών και χρηματιστηριακών λογαριασμών, που εμπλέκουν νέα πρόσωπα για τα οποία θα επιχειρηθεί να εξακριβωθεί εάν υπήρξαν μέλη της Εγκληματικής οργάνωσης που διηύθυναν οι Κουτσολιούτσοι!

Τα νομικά ανδρόγυνα του τρόμου (με αφορμή την Folli follie)! Οι 3 «κυρίες συνήγοροι του διαβόλου», σύζυγοι «πολιτικών παραγόντων» για όλες τις «καλές δουλειές» και με όλα τα …μέσα!

Πολύ σοβαρές πληροφορίες από δικαστικούς κύκλους διαβεβαιώνουν ότι η έρευνα πέραν των αρχικών προσώπων, επεκτείνεται και στον στενό κύκλο συνεργατών της οικογένειας Κουτσολιούτσου όπου θα ελεγχθεί κατά πόσον υπήρχαν συνένοχοι, συνεργοί στα οικονομικά εγκλήματα, παρακώλυση της έρευνας των Αρχών, δωροδοκίες, δόλια χρηματιστηριακά παιχνίδια εις βάρος του επενδυτικού κοινού, αλλά και πλιάτσικο των ασημικών της Folli Follie με την υφαρπαγή πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων του ομίλου, με τις πλάτες τραπεζιτών και νταραβεριτζήδων!

Κατά τις ίδιες έγκυρες πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, μετά από ανώνυμες αλλά και επώνυμες καταγγελίες που κατέφθασαν στην Εισαγγελία και τους ανακριτές, σε συνδυασμό με το άνοιγμα λογαριασμών που επακολούθησε, διερευνάται την ώρα τούτη ο ρόλος τραπεζιτών, χρηματιστών, δικηγόρων και νομικών συμβούλων που φέρονται να παρενέβαιναν στις αρμόδιες αρχές για να μπλοκάρουν τους ελέγχους και τις διαδικασίες!

Καθώς επίσης και ο ύποπτος ρόλος ανυπόληπτων προσώπων που ενεπλάκησαν στο πλιάτσικο και την υφαρπαγή πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων της Folli Follie!

Ας μην ανησυχούν οι πάσης φύσης νταραβεριτζήδες των τραπεζών, του χρηματιστηρίου και της επιχειρηματικής ζωής. Σύντομα θα τους καλέσουν οι ανακριτές…

Διαβάστε περισσότερα