Απόλυτα αξιόπιστες πηγές διαβεβαιώνουν ότι στις εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές έχουν καταφθάσει νέα στοιχεία, διά μέσω ανώνυμων επιστολών, τα οποία αποκαλύπτουν το εύρος και τα πρόσωπα της εγκληματικής οργάνωσης που διηύθυναν οι Κουτσολιούτσοι και στην οποία φέρονται ότι συμμετείχαν χρηματιστές, τραπεζίτες, 3+1 ανδρόγυνα δικηγόρων με ιλιγγιώδεις αμοιβές άνω των 2 εκατ. ευρώ ετησίως και «αετονύχηδες» – νταραβεριτζήδες που εμφανίζονται ως …επιχειρηματίες ή «διαχειριστές» και οι οποίοι με δόλο από κοινού εξαπάτησαν τις τράπεζες, τους μετόχους, τους ομολογιούχους και το επενδυτικό κοινό!

Τραπεζίτες και χρηματιστές ενέχονται διότι εν γνώσει τους συμμετείχαν και συντόνιζαν αναδοχές, αυξήσεις κεφαλαίου, market making της Folli Follie και των Κουτσολιούτσων προσωπικά, ενώ όφειλαν να ελέγχουν τη χρήση και τη διάθεση των αντληθέντων κεφαλαίων.

Τα νομικά ανδρόγυνα των συνηγόρων του διαβόλου εμπλέκονται σε παρακώλυση του ελέγχου από τις αρμόδιες αρχές και υπουργεία, με δόλο, έχοντας γνώση της απάτης και σε συνέργεια με τους φυσικούς αυτουργούς!

Τέλος, σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο των ανώνυμων επιστολών που έχουν στα χέρια τους εισαγγελείς και ανακριτές, στην εγκληματική οργάνωση φέρονται να εμπλέκονται και νταραβεριτζήδες της πιάτσας που με δόλο και από κοινού έκαναν πλιάτσικο στα περιουσιακά στοιχεία της Folli Follie!

Οι ίδιες πληροφορίες από δικαστικούς κύκλους αναφέρουν, ότι οι εν λόγω επιστολές κρίνονται ως τεκμηριωμένες, καθώς εμπεριέχουν πλήθος αδιάσειστων στοιχείων καθώς και …διευθύνσεις και ονόματα των επωνύμων εμπλεκομένων, που μέχρι αυτή την ώρα κρίνονται στο σκοτάδι και στην ιδιότυπη ομερτά των Κουτσολιούτσων, οι οποίοι αργά ή γρήγορα θα ανοίξουν το στόμα τους και θα …κελαηδήσουν, θα τους δώσουν, πιθανότατα κατά τη διάρκεια της δίκης…

Διαβάστε περισσότερα