Με αφορμή το θέμα που δημοσίευσαν Radar και Axianews σχετικά με το τι δουλειά κάνει ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, αφού προηγουμένως αναλύθηκαν όλες οι δουλειές που δεν κάνει πλέον ο πάλαι ποτέ αποκαλούμενος και Grand maitre, διερωτώμαι εάν το γεγονός ότι εξακολουθεί να δηλώνει κάτοικος εξωτερικού, μολονότι η παρουσία του – και της Γιάννας- στη χώρα μας είναι συνεχής και σχεδόν αδιάλειπτη, είναι νόμιμο και ηθικό!

Ο Θόδωρος μέχρι πρότινος ως μόνιμος κάτοικος Ελβετίας, δήλωνε διεύθυνση στο περίφημο Gstaad, σημείο αναφοράς για την ελίτ του αλπικού σκι!

Ωστόσο εδώ και ένα χρόνο περίπου δηλώνει νέα διεύθυνση και ειδικότερα στο πανέμορφο Feusisberg πάνω στη λίμνη της Ζυρίχης με εξαιρετική θέα!

feusisberg

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι δεν πληρώνει κανένα φόρο στην Ελλάδα !

Ούτε φόρο εισοδήματος ούτε τίποτα!

Για να ξέρετε, σε αυτό το καντόνι όπου μετακόμισε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο φόρος δωρεάς και ο φόρος κληρονομιάς είναι ΜΗΔΕΝ!

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αυτό είναι νόμιμο αλλά όχι ηθικό ειδικά όταν η σύζυγος του Γιάννα έχει τέτοια θέση και προβολή στο 2021.

Μια θέση ουσίας και ευθύνης, με κυβερνητική απόφαση, που προϋποθέτει συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία στην Ελλάδα!

Μια λεπτομέρεια : για να είναι νόμιμο το ζήτημα της φορολογικής απαλλαγής ως μόνιμου κατοίκου εξωτερικού, θα πρέπει ο Θόδωρος να είναι εκεί στο διαμέρισμα στη λίμνη (μέσα σε ξενοδοχείο φαίνεται ότι είναι !) 183 μέρες το χρόνο …

Είναι;

Διαβάστε ακόμη: