Η Kedros Capital ανέλαβε ρόλο χρηματοοικονομικού συμβούλου της ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε. στο πλαίσιο της στρατηγικής της συμμετοχής στο έργο της ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε.
Το έργο που αναπτύσσει η ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε., συνολικής επένδυσης περίπου €600 εκ., αφορά την κατασκευή και λειτουργία μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας συνδυασμένου κύκλου (CCGT), καθαρής ισχύος 792 MW, με τεχνολογία αιχμής της Mitsubishi Heavy Industries, στη Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας.
Η συμβολή της Kedros Capital εστίασε στην παροχή χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με την αξιολόγηση της επένδυσης και τον ειδικό οικονομικό και φορολογικό έλεγχο (financial & tax due diligence) της εταιρείας ανάπτυξης. O Διευθύνων Σύμβουλος της Kedros Capital Πάνος Παπαμιχαλόπουλος δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε ενεργειακές επενδύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας που ενισχύουν την ενεργειακή ασφάλεια, την τεχνολογική καινοτομία και την περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας, μέσα από την συνεργασία μας με τη ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε.».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Η Kedros Capital σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας για επένδυση €600 εκατ. σε νέα μονάδα παραγωγής στη Λάρισα
Η Kedros Capital ανέλαβε ρόλο χρηματοοικονομικού συμβούλου της ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε. στο πλαίσιο της στρατηγικής της συμμετοχής στο έργο της ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε.
