Σήμερα (04/05), μέρα αφιερωμένη στη δημοφιλή σειρά ταινιών «Ο Πόλεμος των Άστρων» (Star Wars), η Κάρι Φίσερ θα τιμηθεί με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

Η Φίσερ –γνωστή και ως Πριγκίπισσα Λέια– η οποία απεβίωσε το 2016, θα αποκτήσει αστέρι δίπλα στους συμπρωταγωνιστές της, στο “Star Wars”, Χάρισον Φορντ και Μαρκ Χάμιλ. Τα αστέρια των τριών ηθοποιών βρίσκονται στην περίφημη Λεωφόρο, κοντά στο σημείο που έκανε πρεμιέρα η πρώτη ταινία, το 1977.

Η ηθοποιός υποδύθηκε τη Λέια Οργκάνα, η οποία μεταμορφώθηκε από Πριγκίπισσα σε Στρατηγό που ηγείται των δυνάμεων του καλού στον αγώνα της, ενάντια στα καταπιεστικά καθεστώτα που στοχεύουν στον έλεγχο ενός μακρινού γαλαξία. Το αστέρι θα παραλάβει στην εκδήλωση η κόρη της Φίσερ και ηθοποιός, Μπίλι Λούρντ.

Την «Ημέρα του Star Wars», οι θαυμαστές των ταινιών από όλο τον κόσμο γιορτάζουν με μία ευρεία γκάμα αφιερωμάτων, ενώ, οι ιδιοκτήτες μαγαζιών πωλούν τα αναμνηστικά σε ειδική τιμή.

Ο Φορντ έλαβε το αστέρι του το 2003 και ο Χάμιλ, το 2018. Τα αστέρια της Λεωφόρου της Δόξας δίδονται σε καλλιτέχνες που είναι προτεινόμενοι. Σήμερα, για τη δημιουργία και συντήρηση του αστεριού, απατείται αμοιβή 75.000 δολαρίων.

Διαβάστε ακόμη: