Πριν από έξι χρόνια, η Irina Shayk ήταν στην φάση της εγκυμοσύνης και ζούσε στο Λος Άντζελες όταν αποφάσισε ότι ήταν καιρός να μάθει να οδηγεί. Ήταν 31 ετών, ένα σούπερ μοντέλο που ζούσε με τον τότε σύντροφό της Bradley Cooper, και μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε βασιστεί στα Uber  για τις μετακινήσεις της. Όμως τώρα, πλέον, το πίσω κάθισμα την κάνει να νιώθει ναυτία.

Ξύπνησε ενα πρωί και αποφάσισε: “Αυτό είναι.” Πήρε την άδεια οδήγησης ως μαθητευομένη και κυκλοφορησε στο Sunset Boulevard. Λίγο καιρό αργότερα γέννησε την κόρη της, αλλά παρέμεινε συγκεντρωμένη στο να αποκτήσει το δίπλωμά της οδήγησης.

Η Shayk παρακολούθησε 10 μαθήματα, δύο ώρες το καθένα. Όταν ήρθε η στιγμή να προγραμματίσει την οδική δοκιμασία, οι άνθρωποι της είπαν να επιλέξει μια περιοχή με λίγους πεζοδρόμους για να γίνει πιο ευκολη εξέταση. Και μερικοί της συνιστούσαν: Αποφύγετε τη Santa Monica. Είναι δύσκολη περιοχή. “Οπότε είπα: ‘Θέλω να το κάνω στη Santa Monica’,” λέει η Shayk. “‘Θέλω να είμαι έτοιμη για τα πάντα.'” Έκανε τη δοκιμασία. Την πέρασε.

Η Shayk έχει μετακομίσει εδώ και καιρό στη Νέα Υόρκη, όπου σπάνια οδηγεί. Με τον Cooper έχουν χωρίσει, αν και οι δύο παραμένουν αφοσιωμένοι γονείς στην κόρη τους, τη Λέα. Ίσως έχετε δει αυτήν την αγάπη σε δράση. Το καλοκαίρι αυτό, οι παπαράτσι απαθανάτισαν τις διακοπές τους στην Ιταλία

Η παροχή αρκετού υλικού για τα ταμπλόιντς έχει γίνει πλέον μια full-time εργασία για κάποιους, αλλά η Shayk εξακολουθεί να είναι εργαζόμενο μοντέλο. Παρά την αρχή της στο Sports Illustrated και την αντίθεση ότι το look της ήταν “πολύ εμπορικό” για την υψηλή μόδα, τελευταία έχει επιλεγεί για διαφημίσεις των Marc Jacobs και Versace. Η Furla την επέλεξε για να ηγηθεί της καμπάνιας του φθινοπώρου 2023. Το προηγούμενο καλοκαίρι, εμφανίστηκε ως πρόσωπο της νέας συλλογής της Fendi. Η επιτυχία με το δίπλωμα οδήγησης είναι έτσι μόνο ένα παράδειγμα: Η Irina Shayk – θέλει κάτι, το παίρνει.

Διαβάστε ακόμη: