Η κηδεία του Matthew Perry έγινε την περασμένη Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, Forest Lawn Memorial Park. Φίλοι και συγγενείς έδωσαν το παρών με τους συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια», να μην αποτελούν εξαίρεση. Όλοι τους συγκινήθηκαν όταν άκουσαν το τραγούδι που έπαιξε στην τελετή.

Το τραγούδι του Peter Gabriel του 1986, “Don’t Give Up”, με τη συμμετοχή της Kate Bush, ήταν αυτό που έπαιξε ως αποχαιρετιστήριο στον ηθοποιό.

Οι στίχοι «Μην τα παρατάς, γιατί έχεις φίλους. Μην τα παρατάς, δεν είσαι ο μόνο. Μην τα παρατάς, δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι. Μην τα παρατάς έχεις ακόμα εμάς», ήταν εκείνοι που έκαναν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο βαριά.

Σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις πριν από τον πρόωρο θάνατό του σε ηλικία 54 ετών, ο Matthew μίλησε στον Tom Power στο Hot Docs Ted Rogers Cinema στο Τορόντο στις 22 Νοεμβρίου 2022, μίλησε για το συγκεκριμένο τραγούδι και τον λόγο που το αγαπούσε πολύ.

Κατά τραγικό τρόπο, μόλις ένα χρόνο πριν από το θάνατό του, ο Tom είχε ρωτήσει τον Matthew ποιο θα ήταν το soundtrack των απομνημονευμάτων του, Friends, Lovers and the Big Terrible Thing (Φίλοι, εραστές και το μεγάλο τρομερό πράγμα) – βιβλίο το οποιο γνώρισε μεγάλη απήχηση αμέσως μετά τον θάνατό του.

Χωρίς να διστάσει, ο Matthew Perry απάντησε: «”Μην τα παρατάς”. Ακούστε αυτό το τραγούδι όταν γυρίσετε σπίτι, από τον Peter Gabriel και την Kate Bush. Δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει, καθώς έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά είναι πανέμορφο. Λένε ‘Μην τα παρατάτε’. Θέλω να πω, έλα τώρα, πώς να μην μου αρέσει αυτό; Στο μουσικό βίντεο απλώς αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον και η κάμερα κινείται γύρω γύρω μέχρι να τελειώσει το τραγούδι. Ήταν τόσο ωραίο και μου άρεσε πολύ. Όταν υπογράφω το βιβλίο μου, πάντα γράφω το ‘Don’t give up’, γιατί, ναι δεν πρέπει να τα παρατάς». Αυτή του η δήλωση είχε γίνει αποδεκτή με πολύ μεγάλη απήχηση από το κοινό τότε.

Ακούστε το τραγούδι:

Γιατί οι συνάδελφοί του δεν παρακολούθησαν ολόκληρη την κηδεία

Οι συμπρωταγωνιστές του Matthew Perry από τα Φιλαράκια παρευρέθηκαν στην κηδεία του, αλλά παρακολούθησαν μόνο το πρώτο μισό της τελετής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εθεάθησαν όλοι στην νεκρώσιμο ακολουθία στο Forest Lawn Memorial Park στο Λος Άντζελες, μα όχι στο δεύτερο μισό της κηδείας, η οποία προοριζόταν για την οικογένεια και τους πολύ στενούς φίλους του.

«Το καστ των Friends δεν παρακολούθησε το δεύτερο μισό της τελετής που έγινε λίγο πιο μακριά από την εκκλησία στο The Courts of Remembrance, ένας χώρος που αποτελείται από πολλές υπαίθριες αυλές», είπε πηγή στη Daily Mail.

«Είναι μια ιδιαίτερη, πιο απομονωμένη περιοχή. Πιο ιδιωτικός χώρος. Αυτό το μέρος της τελετής το παρακολούθησε μόνο η οικογένεια του Μάθιου Πέρι και οι στενότεροι φίλοι του. Λιγότερα από 20 άτομα. Υπήρχαν περίπου άλλα 20 στο πρώτο μέρος της κηδείας. Ήταν για πολύ στενό οικογενειακό κύκλο», πρόσθεσε.

Συντετριμμένη η Jennifer Aniston

Πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνά η Jennifer Aniston μετά τον θάνατο του φίλου της. Η ηθοποιός, που είχε χάσει πριν από λίγους μήνες και τον πατέρα της, δυσκολεύεται να διαχειριστεί και αυτή την απώλεια.

«Από τους υπόλοιπους πέντε, η Jen και η Courtneney είναι πιο αναστατωμένες. Η Aniston, όμως, φαίνεται πως υποφέρει περισσότερο», δήλωσε πηγή στο Page Six. «Είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια σε λιγότερο από ένα χρόνο. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και τώρα αυτό την έχει ρίξει τελείως. Παρά το γεγονός ότι κάνει ό,τι μπορεί για να “ανασυνταχθεί” ο θάνατος του Perry είναι τεράστιο πλήγμα».

Η Jennifer Aniston ήταν από τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια στέκονταν στο πλευρό του ηθοποιού. Σε συνέντευξή της το 2004 δεν είχε κρύψει τη συγκίνησή της για τη μάχη που έδινε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Διαβάστε ακόμη: