Επειδή το ενδιαφέρον των αναγνωστών ήταν τεράστιο, επανέρχομαι στην ετήσια «Γιορτή του Μπότοξ» που θεσμοθετήθηκε και καθιερώνεται κάθε χρόνο ανήμερα της γιορτής των Αγίων Θεοδώρων!
Όπου πρωταγωνίστριες – πέραν του γνωστού Ψευτοθόδωρου, είναι οι Κυρίες των Κυρίων, απαστράπτουσες μέσα στα επώνυμα φορέματα, κοσμήματα και τουαλέτες, πλην όμως αγνώριστες χρόνο με το χρόνο λόγω της μεταμόρφωσης τους σε Ροφούς!
Στην Γιορτή του Μπότοξ, στις μεταμορφωμένες Κυρίες των Κυρίων, τραγούδησε φέτος ο ΛΕ. ΠΑ., ο entertainment Λευτέρης Πανταζής δηλαδή και ένα συγκρότημα!
Ωστόσο όπως μαθαίνω, σε αυτή τη γιορτή των μεσήλικων γυναικών που παριστάνουν τις μπεμπέκες, υπήρξε μια μεγάλη απουσία, της Δημητρούλας!
Της περίφημης νεαρής καλλονής των Νοτίων Προαστίων, που ως γνωστόν με το ταλέντο της σέρνει καράβι, η οποία μονίμως συνοδεύεται από δύο «ακίνδυνους» (καταλαβαίνετε γιατί) γκομενοφύλακες και μια κυρία του τραγουδιού, που η ζωή της έχει …ουσία!
Και την ζωή της καταγράφει μέρα με τη μέρα, προφανώς αδρά αμειβόμενο, γνωστό σάιτ!
Η Δημητρούλα λοιπόν, φέρεται να μη πολύ γουστάρει την διοργανώτρια του «Botox party» και ως εκ τούτου φέρεται να εξέδωσε απαγορευτικό σε παρατρεχάμενες κοσμικές κυρίες, γνωστές τζαμπατζούδες τις οποίες καλεί σε πάρτι και δεξιώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό!
Οπότε δυστυχώς, η Γιορτή του Μπότοξ» δεν στέφθηκε από την αναμενόμενη επιτυχία …
Διαβάστε ακόμη:
- ΟΠΑΠ: Ρεκόρ για τα καθαρά έσοδα προ εισφορών το 2024, στα 2,296 δισ. ευρώ
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα – Έπιστρέφει το «καλοκαίρι»
- Το πιο αφιλόξενο νησί του κόσμου – Γιατί κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει εκεί
- Federal Reserve: Αμετάβλητα τα επιτόκια για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση