Οφειλές και υποχρεώσεις προς τρίτους ύψους 1,3 δις. έχει καταβάλει κατά την τελευταία διετία η ΔΕΗ όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Στάσσης στη Βουλή με αφορμή την παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ ως προς το ενεργειακό κόστος!

Και επιπροσθέτως τόνισε ότι για να μπορεί να κάνει επενδύσεις η ΔΕΗ χρειάζεται λειτουργικά κέρδη άνω των 900 εκατ. ευρώ ετησίως!

Όλα τούτα έρχονται να καταδείξουν το μέγεθος της υποκρισίας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης όσον αφορά την ΔΕΗ την οποία επί των ημερών διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κατέστησαν τελευταίο τροχό της αμάξης και δημιούργησαν τις συνθήκες για τον κατακερματισμό της προκειμένου τα περιουσιακά της στοιχεία να υφαρπάξουν μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα!

Και έχουν το θράσος σήμερα να έρχονται και να σηκώνουν το δάχτυλο για τη δήθεν μεταφορά του ενεργειακού κόστους στην κοινωνία και για υποτιθέμενη χειραγώγηση της αγοράς!

Όταν επί ημερών τους, με την ένοχη ανοχή αρμοδίων υπουργών και κυβερνώντων, έκαναν πάρτι οι Παναγιωτάκηδες, τα κομματόσκυλα, οι συνδικάλες, οι ημέτεροι, οι νταραβεριτζήδες και τα προνομιακά συμφέροντα!

Υπό αυτό το πρίσμα, με βάση το γεγονός ότι ένα αποδεδειγμένα success story όπως είναι η ΔΕΗ, με σκοπιμότητα επιχειρούν να αποδομήσουν και να μειώσουν, μήπως θα έπρεπε η διοίκηση της ΔΕΗ σε συμφωνία με την κυβέρνηση να στείλει τον φάκελο με τα πεπραγμένα της επιχείρησης στον εισαγγελέα;

Για να ερευνήσουν οι Αρχές της Δικαιοσύνης τα έργα και τις ημέρες των Παναγιωτάκηδων, υπό την ανοχή Σταθάκη και λοιπών προοδευτικών δυνάμενων, το ρόλο ενδιάμεσων και προνομιακών επιχειρηματιών, το παιχνίδι των κομματόσκυλων που έλυναν κι έδεναν, την εξουσία των συνδικαλιστών σε μια δημόσια και εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρία…

ΔΕΗ: Από 18% επιτόκια επί Παναγιωτάκη, σε 3,8% επί Στάσση!