Το grunge συγκρότημα του Κιάνου Ριβς, Dogstar ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέα μουσική μετά από 23 χρόνια.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ, το «Our Little Visionary» το 1996 και το «Happy Ending» το 2000, προτού ανακοινώσει ότι σταματά τις εμφανίσεις και τη σύνθεση μουσικής το 2002.

Ο ηθοποιός Κιάνου Ριβς έπαιζε μπάσο στο συγκρότημα και το ενδιαφέρον για τους Dogstar ενισχύθηκε, καθώς η καριέρα του στην υποκριτική άρχισε να απογειώνεται.

Το συγκρότημα επανενώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όπως επιβεβαιώθηκε σε λογαριασμό στο Instagram που δημιουργήθηκε πρόσφατα, και από τότε, κοινοποιούνται φωτογραφίες από τα παρασκήνια και ενημερώσεις βίντεο από την εποχή των Dogstar στο στούντιο.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τα ευγενικά σχόλια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε τέτοια ανταπόκριση» αναφέρεται σε ανακοίνωση του συγκροτήματος δίπλα σε μια νέα φωτογραφία. «Ειλικρινά, δεν το περιμέναμε αυτό. Μας κάνει να θέλουμε να παίξουμε ακόμα περισσότερο. Θα κυκλοφορήσουμε νέα μουσική αυτό το καλοκαίρι, ακολουθούμενη από κάποιες συναυλίες. Μόλις μάθουμε τα πάντα θα σας ενημερώσουμε αμέσως όλους. Έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε, αλλά να είστε σίγουροι, προχωράμε και έχουμε συγκεντρώσει μια φανταστική ομάδα που μας βοηθά», σημειώνεται.

Διαβάστε περισσότερα