Με αφορμή το άνοιγμα  από το ΤΑΙΠΕΔ, των προσφορών για την παραχώρηση της Αττικής οδού, το Radar έπιασε έναν διάλογο στο Νολίτα του Νέου Ψυχικού, μεταξύ ενός Έλληνα μεγιστάνα που κατεβαίνει στον διαγωνισμό μαζί με ένα εκ των κορυφαίων funds του πλανήτη, κι ενός προβεβλημένου μάνατζερ – εργολάβου του οποίου ο κατασκευαστικός όμιλος στον οποίο πλέον παρέχει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του μετέχει στον διαγωνισμό, έχοντας υποβάλει επίσης υψηλή προσφορά, σύμφωνα με την φημολογία, και τώρα που η ιστορία έληξε σας τον αποκαλύπτει.

Οι δύο άνδρες, που έτρωγαν σε διπλανά τραπέζια με τις παρέες τους και απολαμβάνουν της εκτίμησης ο ένας του άλλου, είχαν έναν διάλογο από τον οποίο η στήλη «κατέγραψε» μια καταπληκτική ατάκα του πασίγνωστου μεγαλοεπιχειρηματία προς τον συνομιλητή του, που σε λίγες λέξεις «τα λέει όλα» για την Αττική οδό!

«Έχω βάλει στο ψυγείο δύο σαμπάνιες για να είναι παγωμένες! Τη μία θα την ανοίξω για μας, εάν κερδίσουμε τον διαγωνισμό! Την άλλη θα την ανοίξω και θα πιώ στην υγειά του, για εκείνον που θα πάρει τον διαγωνισμό και θα έχει δώσει πάνω από 2,5 δις» είπε ο μεγιστάνας της Ενέργειας – και όχι μόνο- που ως γνωστόν χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι οι κινήσεις του είναι πάντα «μετρημένες», χωρίς φανφάρες και εντυπωσιασμούς και το ένστικτο του αλάθητο!

Η ατάκα έγραψε! Καθώς σε λίγες λέξεις εύστοχα αποτύπωσε ότι η Αττική οδός δεν είναι ούτε αυτό που ήταν, ούτε αυτό που φαίνεται.

Και κατά συνέπεια, από ένα νούμερο και πάνω η δουλειά δεν βγαίνει…

Λόγω επιτοκίων, κόστους χρήματος, διοδίων, φρακαρίσματος και άλλων πολλών παραμέτρων! Και όποιος την πάρει στα ψηλά, σε λίγο καιρό θα αρχίσει να βάζει το χέρι στην τσέπη!

Διαβάστε ακόμη: