Μπορεί η ευρύτερη κοινή γνώμη να ανακαλύπτει, με αφορμή το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα με επίκεντρο τον Αντώνη Ρέμο, για πρώτη φορά το όνομα του Σάκη Κατσέλη, του περίφημου νταραβεριτζή της Ενέργειας, που έχει κάνει ενεργειακές δουλειές με τη μισή πιάτσα και όμως βρίσκεται μονίμως εκτός κάδρου, όμως ο πρώην δάσκαλος και οι δουλειές που ετοίμαζε με τον γνωστό τροβαδούρο και τον στενό φίλο επί χρόνια και κολλητό του Κ. Πηλαδάκη (αγαπημένο παιδί του Μπράνσον και του εκλιπόντος Ανδρέα Βγενόπουλου), «πιάστηκαν» από τις κεραίες του Radar, από τις οποίες ως γνωστόν είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεφύγει κανείς!

Τον δάσκαλο Σάκη – κολλητάρι του άλλου περίφημου Σάκη της Μεταμόρφωσης, με τον οποίο έγραψαν ιστορία και μεγαλούργησαν κατά το παρελθόν, οι κεραίες του Radar συνέλαβαν στο περίφημο πάρτι του στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του στον Άγιο Κωνσταντίνο δίπλα στα Καμμένα Βούρλα, όπου ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε προς τιμήν του φίλου του Σάκη, με καλεσμένους όλα τα «παιδιά της πιάτσας» που έκαναν μπίζνες διαχρονικά με τον δάσκαλο της Στερεάς Ελλάδας!

Και που πολύ φοβάμαι ότι τα διάφορα νταραβέρια τους θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω, καθώς η Αρχή για το Ξέπλυμα με αφορμή την συναλλαγή του 1,8 εκατ. με τον Ρέμο που δεν ολοκληρώθηκε – και το ποσόν ουδέποτε επεστράφη- και οι συμφωνίες του τραγουδιστή με άλλους δυο εμπλεκόμενους, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Κώστας Πηλαδάκης, θα γίνουν φύλλο και φτερό και θα ελεγχθούν όλες οι συναλλαγές του Σάκη Κατσέλη με μεγαλόσχημους!

Σας παραθέτω το προφητικό άρθρο του Radar τον Ιούλιο του 2022, την επίμαχη εποχή που ελέγχεται από τις Αρχές, όπου κάνουμε σαφή αναφορά ότι το νταραβέρι του Κατσέλη με Ρέμο και Πηλαδάκη το οποίο ερευνούν οι Αρχές πήγε άπατο!

Επειδή διάβασα για το περίφημο πάρτι της «εργολαβάρας» των ΑΠΕ και της Ενέργειας γενικότερα στον Άγιο Κωνσταντίνο της Φθιώτιδας, αμέσως μετά την Αρκίτσα και τις Λιβανάτες, πρέπει να σας πω ότι οι …Μπάκος και Καυμενάκης δεν παρέστησαν!Ο περί ου ο λόγος ονομάζεται Σάκης Κατσέλης! Πρώην δάσκαλος που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα Αιολικά και βρήκε σημείο επαφής με τον Ελλάκτωρα (λόγω ειδικών σχέσεων με Δήμους και Περιφέρειες από όπου εξασφάλιζε άδειες για ενεργειακά πάρκα) επί της προηγούμενης διοίκησης του, όπου μεγαλούργησε!Όμως ο Σάκης Νο2 που ανακάλυψε τον Σάκη Νο1 (Καλλιτσάντση)στην Μεταμόρφωση και στη συνέχεια διέπρεψαν, απέκτησε τεράστια φήμη στην Αθήνα της νύχτας, λόγω των ειδικών σχέσεων με τον Αντώνη Ρέμο, τον οποίο «έλουζε» στην κυριολεξία με λουλούδια όταν κατέβαινε σε εβδομαδιαία βάση από το χωριό στην Πρωτεύουσα!Ο ενεργειακός παίκτης Σάκης Νο2, ο Κατσέλης δηλαδή, έγινε ο καλύτερος πελάτης του Παπαθεοχάρη στο «Αθηνών Αρένα» στην οδό Πειραιώς, το οποίο αποτέλεσε και την αφορμή για να συνεταιριστούν σε business της Ενέργειας, ο πρώην δάσκαλος και νυν «λουλουδοπαίκτης» των μπουζουκιών, πρώτα με τον τροβαδούρο Ρέμο και στη συνέχεια με τον γνωστό για την τραπεζική του αξιοπιστία, επιχειρηματία Πηλαδάκη!Βεβαίως η συνεργασία Κατσέλη με Ρένο και Πηλαδάκη δεν απέδωσε καρπούς!Ούτε ενεργειακά πάρκα έγιναν, ούτε άλλες μεγάλες δουλειές!

30-40 άτομα στο μπαλκόνι του Συγκροτήματος, μεταξύ των οποίων Χρ. Σταϊκούρας και Αδ. Γεωργιάδης!

Βεβαίως ο Ρέμος για να τιμήσει τον φίλο, συνέταιρο και …σπόνσορα στα μπουζούκια, λόγω λουλουδοπόλεμου, πήγε στο μπαλκόνι (μεγάλο είναι η αλήθεια) του Αγίου Κωνσταντίνου, δίπλα στα Καμένα Βούρλα και τραγούδησε!Γιατί μην φανταστείτε ότι μιλάμε για τίποτα βίλες!!!Ένα μπαλκόνι, σε ένα σπίτι σε Συγκρότημα κατοικιών, πάνω στη θάλασσα φυσικά!Πάντως στο πάρτι της «εργολαβάρας» από τα «Άγραφα» Μπάκος – Καυμενάκης  δεν πήγαν. Δεν τον γνωρίζουν καν!Του Σάκη είναι κολλητός και κατά συνέπεια, όπως μαθαίνω, έχει νταραβεριστεί (φιλικά εννοώ για να μην παρεξηγηθώ) με όλα τα κολλητάρια του Καλλιτσάντση!Υπό αυτή την έννοια κατανοώ τους λόγους που και ο Χρ. Σταϊκούρας και ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσαν το «παρών» στο τσιμπούσι της «παιχτάρας» στον Αγ. Κωνσταντίνο!Αυτά τα ολίγα προς το παρόν… Αλλά να ξέρετε, αυτόν τον Κατσέλη, με όσα έχω ακούσει ήδη, τον πάω!Οπότε προβλέπω ότι θα αποτελέσει εκ των βασικών πρωταγωνιστών της στήλης…

Διαβάστε ακόμη