Οι μεταδόσεις αγώνων του Major League Baseball στο Apple TV+ αυτή τη σεζόν θα απαιτούν συνδρομή στην υπηρεσία, ανακοίνωσε η Apple την Τετάρτη.

Το 2022, η Apple άρχισε να μεταδίδει ένα ή δύο παιχνίδια MLB κάθε Παρασκευή βράδυ με ένα εκ περιτροπής καστ ομάδων. Πέρυσι, αν και οι χρήστες έπρεπε να εγγραφούν για λογαριασμό, τα παιχνίδια ήταν δωρεάν. Τώρα, οι χρήστες θα χρειαστούν μια συνδρομή Apple TV+, η οποία κοστίζει 7 $ το μήνα στις ΗΠΑ.

Η κίνηση σηματοδοτεί ότι η επιδρομή της Apple στα ζωντανά αθλήματα μεταβαίνει από πρώιμα πειράματα που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν νέους συνδρομητές σε ένα βασικό μέρος του τρόπου με τον οποίο δικαιολογεί την τιμή της συνδρομής της επί πληρωμή.

Νωρίτερα φέτος, η Apple άρχισε να μεταδίδει παιχνίδια Major League Soccer. Ενώ ορισμένα παιχνίδια θα προβάλλονται δωρεάν, μια συνδρομή με πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια κοστίζει 14,99 $ ανά μήνα, με έκπτωση εάν το άτομο εγγραφεί επίσης στο Apple TV+.

Μέχρι στιγμής, το μπέιζμπολ και το ποδόσφαιρο είναι τα μόνα αθλήματα που η Apple μεταδίδει ζωντανά. Η Apple υπέβαλε προσφορά σε ορισμένα παιχνίδια NFL, αλλά ένα πακέτο παιχνιδιών του National Football League που ήταν πολύ επιθυμητό πρόσφατα, πήγε πρόσφατα στην υπηρεσία YouTube TV της Google.

Ένας τρόπος για να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια MLB της Apple χωρίς συνδρομή επί πληρωμή: Τα αθλητικά μπαρ και τα εστιατόρια θα μπορούν να μεταδίδουν τα παιχνίδια χάρη σε μια νέα συμφωνία με την DirectTV, δήλωσαν οι εταιρείες.

Η Apple είπε ότι η πρώτη εκπομπή Friday Night Baseball φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου, με τους Texas Rangers στο Chicago Cubs και αργότερα τους San Diego Padres στο Atlanta Braves.

Διαβάστε περισσότερα