Μαθαίνω ότι στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα γίνεται ένας σχεδιασμός σκληρής αντιπολιτευτικής τακτικής, ο οποίος θα εστιάσει σε σκάνδαλα που κατά τις πληροφορίες της Κουμουνδούρου έχουν λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ!

 Έγκυρες πηγές μάλιστα λένε ότι η σκανδαλολογία που θα αναπτυχθεί θα έχει ως άξονα τις τράπεζες και τις αλλεπάλληλες «ύποπτες» και μη σύννομες «διευθετήσεις» που πραγματοποιήθηκαν σε πρόσωπα δημοσίου ενδιαφέροντος!
 Οι ίδιοι έγκυροι κύκλοι επισημαίνουν ότι η αρχή της νέας αντιπολιτευτικής αντεπίθεσης Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί με την ανάδειξη ενός σκανδάλου που αφορά την υπερπολυτελή οικία θεσμικού παράγοντα στα Νότια Προάστεια, ζήτημα που διευθετήθηκε τραπεζικά – επακολούθησε και η πώληση της καθαρής πλέον βίλας- λίγο πριν εγκριθεί αρμοδίως αύξηση μετοχικού κεφαλαίου συστημικής τράπεζας!

 Από την Κουμουνδούρου λένε ότι η αποκάλυψη θα σπάσει κόκκαλα και θα προκαλέσει εξελίξεις! Ιδωμεν… Πρώτα να την δούμε στην πράξη την αποκάλυψη που φημολογείται και μετά να περιμένουμε τις επόμενες …