Ο Carlos Alcaraz δεν είναι απλώς ο νικητής του US Open για το 2022 και του Wimbledon για το 2023. Είναι ένας νεότατος τενίστας που πέρα από φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο, έχει το δικό του προσωπικό στυλ, όχι μόνο στο τένις, αλλά και στα ρούχα. Για την ακρίβεια, εδώ και καιρό, ο Alcaraz είναι και επίσημα ο ambassador της Louis Vuitton. Γιατί ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

Σε συνεργασία λοιπόν με τον διάσημο οίκο, ο Carlos Alcaraz δημιούργησε το Malle Vestiaire. Ένα ιδιαίτερο μπαούλο (κάτι σαν ντουλάπα) με λίγα λόγια, γεμάτο με μερικούς πραγματικούς “θησαυρούς” από την καριέρα του, όπως το μπλουζάκι και τα παπούτσια Nike που φορούσε όταν κέρδισε το Wimbledon.

Το Malle Vestiaire πρόκειται συγκεκριμένα για ένα αξιοσημείωτο έργο του γαλλικού οίκου κατασκευασμένο από ξύλο και καλυμμένο από το Monogram της LV, με ορειχάλκινα κουμπώματα και πριτσίνια που χρησιμοποιεί η Louis Vuitton στα μπαούλα της από το 1860. Αντίστοιχα, στο εσωτερικό του μπαούλου υπάρχουν πολλά συρτάρια και διαμερίσματα, επενδυμένα με μικροΐνες και με στοιχεία όπως οι χειρολαβές από φυσικό δέρμα αγελάδας και οι υφαντοί βαμβακεροί ιμάντες που παραπέμπουν σε διάσημα μπαούλα, όπως το Secrétaire Linge.

Carlos Alcaraz 

Η παραγγελία Malle Vestiaire του Alcaraz έκανε το ντεμπούτο της πριν από λίγες ώρες ενώ τα χαρακτηριστικά που αποτίουν φόρο τιμής στον τενίστα, είναι τα χειροποίητα ζωγραφισμένα στο εξωτερικό λογότυπα, μία σιλουέτα του ίδιου του άνδρα στη μέση του μπροστινού χεριού αλλά και μία μπάλα του τένις με την ένδειξη Since 2003.

Το να δουλέψω σε αυτό το Malle Vestiaire με τους ‘τεχνίτες’ της Louis Vuitton ήταν μια σπουδαία εμπειρία και ένα προνόμιο. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για αυτό που μπορέσαμε να δημιουργήσουμε μαζί με αυτή τη συνεργασία”, δήλωσε ο Carlos Alcaraz, για τον οποίο ένα κουτί παπουτσιών γεμάτο αναμνηστικά, δεν αρκεί για να χωρέσει τα τρόπαιά του.

Αν λοιπόν θέλεις να αποκτήσεις το Malle Vestiaire, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο, μπορείς. Το βρίσκεις με εξωτερικό καμβά Monogram και μπεζ εσωτερικό, όπως ακριβώς και αυτό του Alcaraz, ενώ υπάρχει και σε πιο σκούρο, το Monogram Eclipse canvas, με μαύρο εσωτερικό το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2023. Όπως και να έχει, το κομμάτια κατασκευάζονται κατά παραγγελία, κάτι που τα κάνει να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά. 

Λοιπόν, είσαι έτοιμος να επενδύσεις;

Διαβάστε ακόμη: