H ηθοποιός Άνια Τέιλορ Τζόι επιβεβαίωσε τις φήμες σχετικά με τον γάμο της με τον Μάλκολμ Μακ Ράε και αποκάλυψε ότι παντρεύτηκαν κρυφά πριν από δύο χρόνια.

Η 27χρονη ηθοποιός – πρωταγωνίστρια της σειράς «The Queen’s Gambit» έκανε την αποκάλυψη μέσω Instagram σε μια ανάρτηση για να ευχηθεί στον σύζυγό της χρόνια πολλά και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τον γάμο τους στη Νέα Ορλεάνη.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πριν από δύο χρόνια, την Πρωταπριλιά, παντρεύτηκα κρυφά τον καλύτερό μου φίλο στη Νέα Ορλεάνη. Η μαγεία εκείνης της ημέρας είναι χαραγμένη σε κάθε κύτταρο της ύπαρξής μου, για πάντα». Και συνέχισε: «Ευτυχισμένη δεύτερη επέτειο, αγάπη μου! Είσαι ο πιο κουλ».


Στην πρώτη φωτογραφία του καρουζέλ φαίνεται η Άνια Τέιλορ Τζόι να κρατάει μια ανθοδέσμη, ενώ περπατά με το μακρύ πέπλο να κρέμεται πίσω της. Σε ένα βίντεο σηκώνει τα χέρια της ψηλά, επιδεικνύοντας το πέπλο και το παραμυθένιο νυφικό Dior, το οποίο περιλάμβανε ένα μεγάλο κολιμπρί ραμμένο στο μπούστο. Ο χώρος γύρω της ήταν καλυμμένος με κεριά.

«Το νυφικό, όμορφα κεντημένο με την ιστορία της αγάπης μας από τον Dior» έγραψε η Τέιλορ.

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, η νύφη και ο γαμπρός κάθονταν μαζί με τους φίλους της, μεταξύ των οποίων η Κάρα Ντελεβίν, με το τεράστιο πέπλο της να τους καλύπτει.

Η ιδιαίτερη γαμήλια τούρτα -Δύο κέικ σε σχήμα ανθρώπινης καρδιάς

Η τελευταία φωτογραφία δείχνει δύο γλυκά που μοιάζουν με καρδιές και την ηθοποιό να σχολιάζει στη λεζάντα απαντώντας σε κάποιον φίλο: «N. B. ναι, αυτές είναι ανατομικά σωστές τούρτες καρδιάς. Ναι, είμαι ο βρικόλακας Λεστάτ» έγραψε αναφερόμενη στον φανταστικό βρικόλακα Λεστάτ ντε Λάιονκορτ από τη σειρά «The Vampire Chronicles», της Anna Rice, που διαδραματίζεται στη Νέα Ορλεάνη. Στα Instagram stories της η Τέιλορ μοιράστηκε και ένα βίντεο με εκείνη και τον σύζυγό της να καταβροχθίζουν τα γλυκά.

Ο σύζυγός της, frontman του ροκ συγκροτήματος More, δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες και ένα βίντεο από την ευτυχισμένη μέρα. «Σ’ αγαπώ τώρα, και με κάποιον τρόπο πάντα σε αγαπούσα, και με κάποιον τρόπο δεν θα τελειώσει ποτέ» έγραψε. «Ευτυχισμένη επέτειο δύο χρόνων, όμορφη!».

Ο δεύτερος γάμος, στη Βενετία

Το Page Six είχε αναφέρει αποκλειστικά τον Ιούλιο του 2022 ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής έκαναν άλλη μία γαμήλια τελετή, στη Βενετία τον Οκτώβριο του 2023. Ο δεύτερος γάμος τους ήταν μια κομψή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο ιστορικό Palazzo Pisani Moretta, ένα παλάτι του 15ου αιώνα στο Μεγάλο Κανάλι.

Στη λίστα των καλεσμένων τους περιλαμβάνονταν τότε η Τζούλια Γκάρνερ, ο Νίκολας Χουλτ, η Κάρα Ντελεβίν, ο Μάιλς Τέλερ και η σύζυγός του.

Πώς γνωρίστηκαν οι Άνια Τέιλορ Τζόι και Μάλκολμ Μακ Ράε

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε στην πρεμιέρα του «Queen’s Gambit» τον Μάρτιο του 2021. Ο Μακ Ράε ήταν τόσο ερωτευμένος, που, αφού επέστρεψε στην πατρίδα του, έγραψε ένα τραγούδι για την Τέιλορ Τζόι.

«Έγραψα αυτό το τραγούδι για την Άνια δύο ημέρες μετά τη γνωριμία μας» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής στο Instagram τον Μάρτιο του 2022, όταν αποκάλυψε το νέο του τραγούδι «Really Want to See You Again». Άρχισαν να βγαίνουν μήνες αργότερα, αλλά κράτησαν τη σχέση τους ως επί το πλείστον μακριά από τη δημοσιότητα.

Η Τέιλορ-Τζόι μίλησε δημόσια για το ειδύλλιό τους σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue το 2022.

«Είπα στον σύντροφό μου τις προάλλες ότι είναι η αγαπημένη μου συνήθεια», δήλωσε η ηθοποιός. «Επιτέλους βρήκα κάποιον που θα καθίσει ευχαρίστως μαζί μου στη σιωπή διαβάζοντας», συνέχισε, καταλήγοντας: «Είμαστε ουσιαστικά 80 ετών και 7 ταυτόχρονα, κι αυτό λειτουργεί πολύ καλά».

Διαβάστε ακόμη: