Διάβασα με προσοχή την διάψευση – γιαλαντζί της Deutsche Telekom στο Χρηματιστήριο σχετικά με το δημοσίευμα του Radar αλλά και άλλων δημοσιευμάτων που επακολούθησαν σχετικά με τις πληροφορίες για πώληση πακέτου μετοχών του ΟΤΕ σε ένα εκ των κορυφαίων funds Macquarie και CVC! Που στην ουσία για όποιον ξέρει να διαβάζει πίσω από τις γραμμές, δεν έλεγε απολύτως τίποτα!

Διάβασα ακόμη τη «συνέντευξη» (δηλαδή κάτι δηλώσεις στα όρθια στο περίπτερο της DT στην Βαρκελώνη με αφορμή την διεθνή έκθεση τηλεπικοινωνιών και κινητής τηλεφωνίας MWC) στην «Καθημερινή» όπου ηγείται ο γνωστός Αλέξης Παπαχελάς, άλλοτε φιλοαμερικανός και άλλοτε φιλογερμανός ανάλογα με το φεγγάρι…

Η Βελγίδα Διευθύνουσα σύμβουλος της DT Ευρώπης, αφού χαρακτήρισε τα όσα γράφονται περί πώλησης πακέτου μετοχών του ΟΤΕ σε ξένα funds fake news, είπε:

1. Ότι δεν πρόκειται η DT να αγοράσει περαιτέρω μετοχές του ΟΤΕ! Αλλά θα συνεχίσει το πρόγραμμα αγοράς ίδιων μετοχών, που χρηματοδοτείται από το 50% του μερίσματος, προκειμένου «στο τζάμπα» να αυξάνει τα ποσοστά της!
2. Ότι προτεραιότητα της είναι η Αμερική και η T- mobile!
3. Είπε ακόμη για επενδύσεις 3 δις. στην Ελλάδα, κάτι γνωστό άλλωστε από το ρεπορτάζ του ΟΤΕ, τίποτα καινούριο δηλαδή.

Η Ντομινίκ Ρουά στις δηλώσεις της αυτές – στα όρθια- δεν είπε τίποτα για το μονοπώλιο των οπτικών ινών που χάθηκε! Λόγω ΔΕΗ αλλά και των λοιπών παροχών που μπήκαν στο παιχνίδι!

Δεν είπε τίποτα γιατί η μετοχή του ΟΤΕ ήταν εγκλωβισμένη κάτω από τα 15 ευρώ ενώ η αγορά έτρεχε!!! Ποια σκοπιμότητα κράτησε χαμηλά τη μετοχή, όταν το 50,86% ελέγχεται από την Deutsche Telekom;

Δεν είπε τίποτα αν υπήρξαν συζητήσεις ή όχι, οποιασδήποτε μορφής επαφές με την Macquarie ή την CVC, παρά μόνο γενικόλογες αναφορές!

Την ίδια ώρα ομολόγησε ότι προτεραιότητα της είναι η Αμερική!

Και παράλληλα αυτή την ώρα η Macquarie παρέα με το ιταλικό δημόσιο (Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο) κινείται κόντρα στους Αμερικανούς που διεκδικούν την ιταλική TIM, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τις τηλεπικοινωνίες, μετά τις βρετανικές τώρα και τις ιταλικές!

Για να μην πλατειάζουμε, αδιαφορούμε για τις σκόρπιες και ασαφείς δηλώσεις της Deutsche Telekom οι οποίες στην πράξη και πολύ γρήγορα, το 2024 δηλαδή, θα αποδειχθούν αν ήταν με σκοπιμότητα ψευδείς ή όχι!

Εμείς επιμένουμε ότι γνωρίζουμε:

Πρώτον για το ενδιαφέρον της CVC πέραν πάσης αμφιβολίας!

Καθώς και για συζητήσεις στο παρασκήνιο μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης, της Γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα αλλά και του γερμανικού υπουργείου οικονομικών, σύμφωνα με τις πληροφορίες!

Ας κάνουν όσες «διαψεύσεις» θέλουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι «πράκτορες» τους! Εδώ είμαστε και θα τα πούμε αργά ή γρήγορα!

Διαβάστε περισσότερα