Γνωστός DJ σε clubs της Αθήνας και της Μυκόνου επιτέθηκε, μέσα σε κλαμπ της Γλυφάδας, στην πρώην σύντροφό του, η οποία είναι μοντέλο που συμμετέχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας.

Αφού την «έσπασε στο ξύλο», επιτέθηκε και στον νυν σύντροφο της, διοργανωτή πάρτυ και του δάγκωσε το αυτί με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Τμήμα.

Η επίθεση που δέχθηκε το μοντέλο, με έδρα το Λονδίνο και διεθνή καριέρα, έγινε με αφορμή το ξέσπασμα ζήλιας του 40χρονου dj με τον οποίο η κοπέλα είχε σχέση επτά χρόνων, αλλά χώρισαν, όπως η ίδια δήλωσε, εξαιτίας της βίαιης και κακοποιητικής συμπεριφοράς του απέναντί της.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:30 το ξημέρωμα της Κυριακής.

Ο 40χρονος γνωστός dj, ο οποίος έχει παίξει σε μεγάλα clubs της Αθήνας και της Μυκόνου, βρέθηκε στο γνωστό κέντρο της Γλυφάδας. Εκεί, διασκέδαζε και το νεαρό μοντέλο που έχει συμμετάσχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας. Στο πλευρό της βρισκόταν ο νυν σύντροφος, διοργανωτής του πάρτυ, τον οποίο ο dj τον γνώριζε.

Ξαφνικά τους πλησίασε, τα αίματα άναψαν και τότε ο γνωστός dj όρμησε στην κοπέλα και άρχισε να τη δέρνει ανελέητα σε βαθμό που όταν έφθασε στο Τμήμα της Γλυφάδας, είχε αίματα στο πρόσωπό της.

Μάλιστα, η κοπέλα έδειξε και κάποια υβριστικά μηνύματα που είχε λάβει από τον dj και φωτογραφίες που την έδειχναν χτυπημένη.

Στη συνέχεια οι δυο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και τότε ο 40χρονος δάγκωσε το αυτί του διοργανωτή σε σημείο που λίγο έλειψε να του κόψει κομμάτι.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ο 40χρονος οδηγήθηκε με την κοπέλα και τον νυν σύντροφό της στο τμήμα της Γλυφάδας ενώ το μοντέλο έχει κάνει μήνυση σε βάρος του στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου.

 

Διαβάστε ακόμη: