Παραιτήθηκε η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία είχε αναλάβει να τον υπερασπιστεί στο β’ βαθμό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών.

Παραιτήθηκε η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Η ανακοίνωσή της

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η Κατερίνα Μαυροειδή: «Όπως είναι γνωστό είχα αναλάβει την υπεράσπιση του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στο β΄ βαθμό Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών.

Πλην όμως, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση και δηλώνω την παραίτησή μου».

Υπενθυμίζεται πως η δίκη του 34χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Η δίκη εκφωνήθηκε, με τον κατηγορούμενο -κρατούμενο στις φυλακές Μαλανδρίνου- παρόντα στο εδώλιο.

Μάλιστα τότε, η Κατερίνα Μαυροειδή είπε ότι διορίσθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 9 Φεβρουαρίου και ότι δεν έχει παραλάβει ακόμη το ψηφιακό υλικό που περιλαμβάνεται στην δικογραφία.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η μητέρα του Αναγνωστόπουλου πιστεύει ακόμα πως είναι αθώος» λέει ο πατέρας της Καρολάιν

Με αφορμή την πρόθεσή του να μειώσει τα ισόβια με τα οποία έχει καταδικαστεί, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέβιντ Κράουτς μίλησε ξανά, αυτή τη φορά στη Daily Mail, τόσο για τον 34χρονο όσο και για τη μικρή Λυδία.

«Ο δολοφόνος προσπάθησε να μεταθέσει την ακρόαση για το 2024, αλλά ο δικηγόρος είχε αντίρρηση και τώρα θα γίνει τον επόμενο μήνα» είπε αρχικά ο 79χρονος Ντέιβιντ Κράουτς και συνέχισε: «Η μητέρα του εξακολουθεί να πιστεύει στην αθωότητα του γιου της και προσπαθεί να υποβαθμίσει την αγαπημένη μου κόρη, κάτι που δεν θα ανεχθώ».

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Αναγνωστόπουλος φέρεται να ισχυρίστηκε σε επιστολή του προς τον Ντέιβιντ Κράουτς ότι δολοφόνησε την Καρολάιν επειδή της είχε ομολογήσει ότι εμπλέκεται σε μια επιχείρηση λαθρεμπορίου ναρκωτικών και εκείνη είχε απειλήσει να τον εγκαταλείψει.

 

Διαβάστε περισσότερα