«Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λένε στη Λυδία ότι είναι αθώος» υποστηρίζει, σε νέες του δηλώσεις σε πρωινή, τηλεοπτική εκπομπή ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς.

Η μικρή Λυδία μεγαλώνει με την αδελφή της Καρολάιν

Πιο συγκεκριμένα, o πατέρας της άτυχης Καρολάιν μίλησε- χθες- στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η μικρή Λυδία έχει προσαρμοστεί στη ζωή εδώ στις Φιλιππίνες με την άλλη μου κόρη, που αποκαλεί “μαμά” της, και τα παιδιά της».

Όπως τόνισε, «είναι καλύτερο να μένει το παιδί με μία γυναίκα κοντά στην ηλικία της μητέρας της και όχι με ηλικιωμένους παππούδες».

Δεν δίστασε να εκφράσει και την έντονη απογοήτευσή του από τη μητέρα του πιλότου λέγοντας πως «η μητέρα του επιμένει πως είναι αθώος και δεν θέλω να μεγαλώσει το παιδί με δύο παππούδες που θα λένε στη Λυδία ότι είναι αθώος ο άνθρωπος που σκότωσε τη μητέρα της».

Καρολάιν: Χωρίς δικηγόρο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Πώς θα προσπαθήσει να «σπάσει» τα ισόβια

Ο πιλότος και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά θα προσπαθήσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», να «σπάσει» τα ισόβια.

Ο ίδιος εδώ και καιρό μελετά νομικά βιβλία και έχει εντοπίσει το άρθρο 84, σύμφωνα με το οποίο με καλή συμπεριφορά για μεγάλο διάστημα μπορείς να «σπάσει» κανείς τα ισόβια, δεδομένου της καταδικαστικής απόφασης, αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Ο πιλότος δεν έχει δικηγόρο αυτή την περίοδο, καθώς ο κ. Παπαϊωννίδης έχει απομακρυνθεί από την υπεράσπισή του εδώ και μήνες.

Διαβάστε ακόμη: