Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Γεωργιανού, που εξετάζεται εάν έχει εμπλοκή στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, εκδόθηκε χθες από την 11η τακτική ανακρίτρια για ληστείες κατά συρροή και άλλη σωματική βλάβη.

Σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων κι αφού εκτελεστεί το ένταλμα θα εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί.

Αρνείται ανάμειξη στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα του Έβρου ενώ προσπαθούσε να φύγει με πλαστά έγγραφα από την Ελλάδα, αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε ανάμειξη στη ληστεία μετά φόνου της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ο 36χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε χθες από τον Έβρο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) και ανακρίνεται από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αλλά και του Τμήματος Διαρρηκτών, υποστηρίζει συνεχώς και με αδιάφορο ύφος, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι δεν έχει ιδέα για την εισβολή των τριών κακοποιών και τη δολοφονία της κοπέλας.

Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν πρόκειται να δει από κοντά στην ΓΑΔΑ τον 36χρονο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με τον δολοφόνο της.

Η εμπλοκή σε ληστεία

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 36χρονος αλλοδαπός εμπλέκεται στη ληστεία και τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής βοηθού του, κατά την εισβολή ομάδας κακοποιών στο σπίτι τους στο Πικέρμι τον περασμένο Μάρτιο.

Παράλληλα, στην Αστυνομία εξετάζουν με πολλή προσοχή το γεγονός ότι, ενώ η συγκεκριμένη ληστεία διαπράχθηκε πριν από περίπου 70 ημέρες, ο Γεωργιανός για τον οποίο πλέον έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα αμέσως μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Τέλος, οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζουν να εστιάζονται σε σεσημασμένους κακοποιούς, που έχουν διαπράξει με ιδιαίτερη βιαιότητα ληστείες, ενώ τα εργαστηριακά ευρήματα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου οι τρεις κακοποιοί παρέμειναν για πολλή ώρα, αναμένεται να «ρίξουν φως» στην υπόθεση.