Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά. Οι αξιωματούχοι του τμήματος Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις κακοποιοί άφησαν πίσω τους γεννητικό υλικό.

Οι Αρχές από τους εκατοντάδες φακέλους από τις κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες επικεντρώνονται σε δώδεκα περιστατικά. Σε αυτά είχαν εμπλοκή περισσότεροι από 30 κακοποιοί, οι οποίοι τις επόμενες ώρες θα μπουν στο «μικροσκόπιο» για το που βρισκόταν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος του θύματος, έχει δει το πρόσωπο του ενός εκ των τριών δραστών, και το έχει περιγράψει στις Αρχές.

Στο εργαστήριο DNA, γίνονται οι μοριακές αναλύσεις των ευρημάτων που συνέλεξαν τα κλιμάκια των εγκληματολογικών εργαστηρίων και γίνεται ο διαχωρισμός του γενετικού υλικού από τα πειστήρια με φυσικό τρόπο αλλά και ρομποτικό.

Ενδεχομένως οι τρεις κακοποιοί, να βρίσκονταν σε επικοινωνία με άλλο άτομο της συμμορίας που ήταν εκτός του σπιτιού και είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου. Από τις Αρχές αναμένεται να γίνει και ανάλυση στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας για να διαπιστωθεί ποια στίγματα κινητών τηλεφώνων υπήρχαν στην περιοχή τις επίμαχες ώρες στα Γλυκά Νερά. Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει δεχτεί περισσότερες από 100 κλήσεις από πολίτες, που έχουν δώσει πληροφορίες για την υπόθεση.

Σχετική είδηση: Γλυκά Νερά: Θέμα ημερών η σύλληψη των δραστών

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.