Οι αρχές εντείνουν τις έρευνες τους για την αιματηρή ληστεία στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Η αστυνομία εστιάζει σε συμμορίες αλλοδαπών ενώ εξετάζονται καρέ καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Ο σύζυγος της άτυχης μητέρας 20 ετών έχει δει το πρόσωπο του ενός εκ των τριών δραστών και το έχει περιγράψει στις αρχές.

Τραγική φιγούρα της ιστορίας είναι το βρέφος 11 μηνών και ο πατέρας του ηλικίας 32 ετών ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις Αρχές προκειμένου να τους βοηθήσει με όσες λεπτομέρειες διαθέτει. Η Αστυνομία έχει σχηματίσει το προφίλ των δολοφόνων, και η ταυτοποίησή τους είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θέμα ημερών.

Όπως κατέθεσε ο πιλότος, όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Ο δολοφόνος φέρεται να ήταν ως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά. Περιέγραψε στους αστυνομικούς, τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του.

Δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο. Οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, μήπως αναγνωρίσει τον δολοφόνο της γυναίκας του. Αυτό θα γίνει και τις επόμενες ημέρες καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός των υπόπτων, που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.


Σε κάθε περίπτωση οι αρχές, αναμένουν και τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι ο δολοφόνος της Καρολάιν, άφησε γενετικό υλικό στο σώμα, και στα ρούχα της άτυχης μητέρας.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.