Συγκλονίζουν τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση του πτώματος της 20χρονης Καρολάιν η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά όταν ληστές εισέβαλλαν ψάχνοντας τον «θησαυρό» με οποιοδήποτε κόστος.

Ασφυξία έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, οι αδίστακτοι ληστές και δολοφόνοι έπνιξαν με τα χέρια τους την 20χρονη, ενώ η αιτία θανάτου, όπως αυτή αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, είναι η ασφυξία, καθώς υπήρξε απόφραξη των αεροφόρων οδών.

Μέσα στο στόμα της υπήρχε ένα κομμάτι ύφασμα που οι δράστες πίεσαν μέσα, ενώ ταυτόχρονα της έκλειναν με τα χέρια τους μύτη και στόμα.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση οι ληστές της έκλειναν το στόμα και την μύτη με τα χέρια τους ενώ στο στόμα της είχε ένα κομμάτι ύφασμα.

Τι λένε οι ειδικοί ερευνητές της Ασφάλειας

Σύμφωνα με τους ειδικούς τις ΕΛ.ΑΣ. οι δολοφόνοι της Καρολάιν, σχεδίαζαν ημέρες την επίθεση στη μονοκατοικία της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά.

Γνώριζαν ότι το σπίτι διαθέτει κάμερες, τις «τύφλωσαν» χωρίς να καταγραφεί τίποτα και έδρασαν σαν «σκιές». Φαίνεται πως ήξεραν ότι δεν υπάρχει σύστημα συναγερμού, ενώ πιθανότατα είχαν πληροφορίες ότι το νεαρό ζευγάρι κρύβει μετρητά μέσα στο σπίτι και έχει πολλά κοσμήματα.

Στην Ασφάλεια έχουν συσταθεί δύο ειδικές ομάδες που ερευνούν την υπόθεση με την ληστεία και δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Από τη μια, η ομάδα του Ανθρωποκτονιών με τους profilers και τους αναλυτές και από την άλλη, η ομάδα του Διαρρηκτών που «ξεσκονίζουν» ληστείες του παρελθόντος για να βρουν ομοιότητες και να βάλουν στο επίκεντρο των ερευνών ύποπτα πρόσωπα.

Όλα δείχνουν ότι πίσω από το φονικό κρύβονται σεσημασμένοι δράστες, ληστές που χτυπούν στην περιοχή, κυρίως με θύματα ηλικιωμένους και οι οποίοι έβαλαν στο στόχαστρο την οικογένεια του 32χρονου πιλότου πιστεύοντας ότι θα κάνουν τη «μεγάλη δουλειά».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.