Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία μιας 20χρονης γυναίκας, μπροστά στο μωρό της από αδίστακτους ληστές, μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Το χρονικό

Οι αδίστακτοι ληστές, αφού πρώτα σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας για να μην τους «προδώσει» με το γάβγισμά του και για να μην τους εμποδίσει, εισέβαλλαν στη μεζονέτα της οικογένειας από το παράθυρο του υπογείου.

Σύμφωνα με τον 32χρονο πιλότο, σύζυγο της 20χρονης, στην πρώτη του ανεπίσημη κατάθεση στην αστυνομία, οι ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι τους περίπου κατά τις 4:30 τη νύχτα.

Έδεσαν τον ίδιο χειροπόδαρα σε μια καρέκλα και ακολούθως άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με όσα είπε ο 32χρονος οι δράστες φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Για 15.000 ευρώ και κοσμήματα η δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η εισβολή των αδίστακτων κακοποιών έγινε 1,5 – 2 ώρες πριν τον εντοπισμό της νεκρής γυναίκας και του δεμένου συζύγου της. Την γυναίκα την μετέφεραν ή την βρήκαν στη σοφίτα όπου ήταν η κούνια με το παιδί.

Πιθανότατα, την πίεσαν να τους πει που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα απειλώντας με τη ζωή του παιδιού της. Εκεί βρέθηκε νεκρή με ένα μαξιλάρι δίπλα της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν από την οικία του 32χρονου και της 20χρονης 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

Η αστυνομία εκτιμά ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες το έγκλημα να ήταν στοχευμένο και οι ληστές να είχαν πληροφορίες ότι επρόκειτο για οικογένεια που είχε χρήματα στο σπίτι. Παράλληλα, εκτιμάται ότι πρόκειται για σεσημασμένους και οι ειδικοί χτενίζουν το σπίτι για DNA και ίχνη, κυρίως στο παραθυράκι από το οποίο μπήκαν μέσα αλλά και εκεί που βρέθηκε κρεμασμένο το σκυλί.

Σύμφωνα με τον 32χρονο οι δράστες ήταν τέσσερις. Οι τρεις εισέβαλλαν στο σπίτι ενώ ο ένας κρατούσε τσίλιες έξω από αυτό.

Βίντεο από το σπίτι στα Γλυκά Νερά που έγινε η αποτρόπαια δολοφονία:

https://www.youtube.com/watch?v=Le4wAOzHVgA&t=2s

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.