Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η ληστεία που μετατράπηκε σε αιματηρή δολοφονία στα Γλυκά Νερά όπου μια 20χρονη γυναίκα στραγγαλίστηκε, πιθανότατα δίπλα στο μωρό της, ο σύζυγός της βρέθηκε δεμένος ενώ οι ληστές και δολοφόνοι κρέμασαν και τον σκύλο της οικογένειας.

Γλυκά Νερά: Κίνητρο η ληστεία

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εισερχόμενοι στο διώροφο σπίτι στην οδό Πανάγου, αντίκρισαν ένα φριχτό θέαμα.

Μια 20χρονη γυναίκα ήταν νεκρή, πιθανότατα από στραγγαλισμό, ο σύζυγός της δεμένος χειροπόδαρα σε μια καρέκλα, ενώ στο σπίτι ήταν και το μωρό του ζευγαριού.

Ο σύζυγος ήταν σε κατάσταση σοκ και έκανε λόγο για ληστεία στο σπίτι τους στην οδό Πανάγου, στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο άνδρας είπε στους αστυνομικούς ότι το συμβάν σημειώθηκε τη νύχτα με τρεις ληστές να μπαίνουν στο σπίτι από μία μπαλοκονόπορτα.

Οι τρεις δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έδειξαν από την πρώτη στιγμή την αγριότητά τους, καθώς πρώτα, εισερχόμενοι στο σπίτι, σκότωσαν το σκυλί της οικογένειας με τις πληροφορίες να λένε πως το κρέμασαν.

Στη συνέχεια πιθανότατα οι δράστες έδεσαν σε μία καρέκλα τον 30χρονο και βασάνισαν την 20χρονη προκειμένου να τους αποκαλύψει που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα της οικογένειας.

Λίγο παραπέρα, μάλιστα, βρισκόταν και το 11 μηνών βρέφος του ζευγαριού.

Ληστεία στα Γλυκά Νερά: Στραγγάλισαν 20χρονη δίπλα στο μωρό της

Η νεαρή γυναίκα προφανώς εξαιτίας του σοκ που είχε υποστεί και για να ξεφύγει από τους βασανιστές της φώναζε για βοήθεια και οι ληστές φαίνεται πως προκάλεσαν τον θάνατό της με ασφυξία χρησιμοποιώντας μαξιλάρι καθώς η γυναίκα δεν φέρει εξωτερικά τραύματα.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο ύστερα από τηλεφωνικές κλήσεις των γειτόνων.

Στη συνέχεια έφτασαν στα Γλυκά Νερά και αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση, καθώς επίσης και κλιμάκιο της Ασφάλειας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.