Στα «χέρια» της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο 22χρονος «σάτυρος» που ακολούθησε και παρενόχλησε σεξουαλικά μια νεαρή κοπέλα στην διαδρομή προς το σπίτι της στην Νέα Σμύρνη.

Ποιός είναι ο 22χρονος από την επίθεση στην Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται συνέχεια στο φως, η συγκεκριμένη κοπέλα, που δημοσιοποίησε το συμβάν μέσω του λογαριασμού της στο facebook αλλά και το κατήγγειλε στην αστυνομία, δεν ήταν το μοναδικό θύμα του.

Πρόκειται για έναν 22χρονο Έλληνα, ο οποίος σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Πειραιά.

Ο 22χρονος, στην τελευταία του επίθεση στη Νέα Σμύρνη, ακούμπησε με την παλάμη του την τζαμαρία κι έτσι «άφησε» στο γυαλί την ταυτότητά του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν στο σπίτι του και τα ρούχα από το βίντεο της τελευταίας επίθεσης στη Νέα Σμύρνη κι έτσι μαζί με τα αποτυπώματα που «κούμπωσαν» με τη δακτυλοσκόπηση σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία και ο 22χρονος σάτυρος αναμένεται σήμερα να απολογηθεί στον εισαγγελέα.

Το βίντεο από την παρενόχληση στην Νέα Σμύρνη:

Τον αναγνώρισαν κι άλλες γυναίκες

Μια 23χρονη Κινέζα στο Παλαιό Φάληρο, μια 21χρονη κοπέλα στην Ακρόπολη και μια ακόμη 27χρονη στη Νέα Σμύρνη αναγνώρισαν στο πρόσωπο του 22χρονου τον σάτυρο που τις ακολούθησε επιδεικνύοντας το μόριο του και στη συνέχεια αυτοϊκανοποιήθηκε σκορπώντας τον τρόμο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία και τις επιθέσεις που ταυτοποιήθηκαν από τον νεαρό, το πρώτο ταυτοποιημένο χτύπημα σημειώθηκε στις 6 Αυγούστου στην περιοχή της Ακρόπολης με θύμα μια 21χρονη κοπέλα. Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 13 Αυγούστου στο Παλαιό Φάληρο, αυτήν τη φορά με θυμα μια 23χρονη Κινέζα ενώ η τρίτη στις 18 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Νέας Σμύρνης όπου ο σάτυρος ακολούθησε μια 27χρονη κοπέλα και στη συνέχεια αυτοϊκανοποιήθηκε.

22χρονος Νέα Σμύρνη

Άλλες τέσσερις γυναίκες έχουν αναγνωρίσει και καταγγείλει τον 22χρονο από την επίθεση στην Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το protothema.gr, σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ασφάλειας έφθασε ένα e-mail από μια 27χρονη κοπέλα που μένει μόνιμα στην Κύπρο που ξεδίπλωνε άλλη μια φρικτή επίθεση στην περιοχή της Καλλιθέας. Στις 25 Μαρτίου του 2020, δηλαδή πριν από σχεδόν 14 μήνες, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου σε κεντρικό σημείο, ο σάτυρος την πλεύρισε και αφού αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της, έφυγε ατάραχος.

Πατέρας 22χρονου: «Το παιδί μου είναι τέλειο και ευαίσθητο»

Την στιγμή που το προφίλ του 22χρονου έχει γεμίσει αρνητικά σχόλια, η οικογένειά του, η οποία μεν δυσκολεύεται να κατανοήσει την συμπεριφορά του νεαρού, υποστηρίζει πως πρόκειται για ένα «καλό και ευαίσθητο» παιδί. Μάλιστα, ο πατέρας του υποστηρίζει πως ο 22χρονος από την επίθεση στην Νέα Σμύρνη «είναι τέλειος».

«Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», δηλώνει ο πατέρας του 22χρονου. «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου, πιστεύω ότι δεν είναι», συμπλήρωσε μιλώντας στο Star και επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

Προς το παρόν, οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατέσχεσαν το κινητό του 22χρονου και το λαπτοπ του και ερευνούν το ενδεχόμενο να εντόπιζε ακόμη και μέσω facebook και instagram τα θύματα του.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο   Radar.gr.