Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα μια 20χρονη που στραγγαλίστηκε μπροστά στο 11 μηνών βρέφος της.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα όταν, σύμφωνα με τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, σύζυγο της 20χρονης, τρεις άγνωστοι με κουκούλες και σπαστή προφορά εισέβαλλαν στην διώροφη οικεία του ζευγαριού από ένα παράθυρο στο υπόγειο.

Απ’ ότι φαίνεται, οι δράστες ήταν «έτοιμοι» για όλα καθώς πρώτα σκότωσαν τον σκύλο του ζευγαριού ώστε να μην γαβγίζει και κάνει φασαρία.

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο. Οι τρεις κουκουλοφόροι «πέφτουν» πάνω του και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει τον δένουν και τον ακινητοποιούν.

Η 20χρονη Βρετανίδα σύζυγός του, φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Πειραιά, η Καρολάιν, βρίσκεται στη σοφίτα της διώροφης κατοικίας με το μόλις 11μηνών κοριτσάκι τους.

Οι τρεις κουκουλοφόροι -πληροφορίες λένε ότι ο 4ος συνεργός τους ήταν έξω και φύλαγε τσίλιες- ανεβαίνουν τις σκάλες, αρπάζουν τη νεαρή μητέρα και τη βασανίζουν να τους πει πού κρύβει τα χρήματα και τα κοσμήματα.

Οι πληροφορίες λένε ότι ίσως οι δράστες γνώριζαν την οικονομική κατάσταση της οικογένειας και χτύπησαν στοχευμένα.

Οι ληστές βασανίζουν την 20χρονη στην σοφίτα του σπιτιού της στα Γλυκά Νερά, τη δένουν και της παίρνουν τη ζωή στραγγαλίζοντάς τη.

Ένα αποκρουστικό έγκλημα με θύμα μια νεαρή μητέρα για μερικές χιλιάδες ευρώ –πληροφορίες λένε ότι το κουαρτέτο των ληστών και δολοφόνων πήρε 15.000 και κοσμήματα.

Αυτή είναι η 20χρονη Καρολάιν που στραγγαλίστηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά

Το ζευγάρι που το καλοκαίρι του 2020 απέκτησε το πρώτο του παιδί μοιραζόταν αρκετά συχνά στους λογαριασμούς του στα social media προσωπικές του φωτογραφίες.

Η 20χρονη Βρετανίδα ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Η 20χρονη Βρετανίδα ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Αυτή είναι η 20χρονη Καρολάιν που στραγγαλίστηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά

Ο 33χρονος σύζυγος της Καρολάιν, τον οποίο και οι ληστές έδεσαν χειροπόδαρα, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Η 20χρονη φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή δίπλα στο 11 μηνών παιδί της.

Η 20χρονη φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή δίπλα στο 11 μηνών παιδί της.

Το ζευγάρι το καλοκαίρι του 2020 απέκτησε το πρώτο του παιδί.

Οι δράστες παρέμειναν αρκετή ώρα στο σπίτι και εκτιμάται ότι άφησαν πίσω τους αποτυπώματα ή DNA. Παράλληλα, η αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από γείτονες για να διαπιστώσουν αν άκουσαν ή είδαν κάτι το συγκεκριμένο βράδυ ή και τα προηγούμενα ενώ σαρώνουν και κάμερες της περιοχής σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το μέσο διαφυγής και το δρομολόγιο των δολοφόνων-ληστών.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αναλυτών λένε ότι οι δράστες ήταν έμπειροι και πιθανότατα σεσημασμένοι. Πιθανότατα γνώριζαν για τα χρήματα και πήγαν στοχευμένα να χτυπήσουν την κατοικία του νεαρού ζευγαριού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.