Ληστεία σημειώθηκε στο σπίτι που κατοικεί ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ στην Γλυφάδα το απόγευμα της Δευτέρας (15/1).

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα όταν οι δύο «ποντικοί» έσπασαν το τζάμι της μπαλκονόπορτας και εισήλθαν στο ισόγειο διαμέρισμα.

Αφού έψαξαν όλους τους χώρους τελικά αφαίρεσαν τρία ρολόγια και δύο δαχτυλίδια μεγάλης χρηματικής αξίας. Οι κινήσεις τους όμως έγιναν αντιληπτές από τον ποδοσφαιριστή την ώρα που αυτός επέστρεφε στο σπίτι του με αποτέλεσμα οι δράστες να διαφύγουν υπερπηδώντας την περίφραξη του σπιτιού.

Αποκάλυψη από Ιταλό πρώην συμπαίκτη του Μπρινιόλι για το μέλλον του που δεν θα είναι μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό!! – Η νέα γκάφα ολκής του Αλμπέρτο στο Βικελίδης, δεύτερη μετά την Ρεν, το πειραγμένο επίπεδο συγκέντρωσης του, ο Μάγκνουσον που του λείπει στο build-up και ο Λοντίγκιν που… έρχεται / Ο σκόρερ Τσούμπερ βάζει τα γυαλιά σε Γκαρσία-Λιβάι-Πόνσε και κάνει υπερήφανο τον… Παπαδημητρίου / Το… άγχος που έχει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού με τον Βιλένα, ο οποίος εξελίσσεται σε πανάκριβο μεταγραφικό… βατόμουρο / Ο Μορόν τα σπάει στον Άρη, είναι ο μοναδικός που συναγωνίζεται τον Φορτούνη σε γκολ-ασίστ και… εκθέτει εκείνους που τον προσπέρασαν όταν προτάθηκε σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη: