Η Γκουέν Στέφανι μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την «εξαιρετική εγκυμοσύνη της που σηματοδότησε ένα σημείο καμπής» στη ζωή της, αλλά και για την ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ της καριέρας της και της μητρότητας.

Μιλώντας στο περιοδικό Nylon η 54χρονη τραγουδίστρια και μητέρα τριών γιων, αναφέρθηκε στη βαθιά επίδραση που είχε στη ζωή της ο μικρότερος γιος της Απόλο, περιγράφοντας τη σύλληψή του ως θαύμα που αναζωογόνησε την ύπαρξή της. Όπως είπε: «Πέρασα από μια δύσκολη στιγμή στη ζωή μου στη γέννηση του Απόλο. Το να μείνω έγκυος ήταν πραγματικά η αρχή [μιας σειράς] θαυμάτων. Ήταν σχεδόν σαν επανεκκίνηση της ζωής μου — το δεύτερο κεφάλαιο».

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στη μουσική της καριέρα, καθώς ήταν δύσκολο να συνδυάζει πολλαπλούς ρόλους. Η Στέφανι αποκάλυψε ότι κάποιοι συνεργάτες ήταν σίγουρα απογοητευμένοι μαζί της από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού αφού ήταν απασχολημένη, είπε όμως συγκεκριμένα πως δεν άφηνε ποτέ μόνο ένα μωρό 9 εβδομάδων.

Η Στέφανι αποκάλυψε επίσης χαμένες ευκαιρίες στην καριέρα της, όπως το να αρνηθεί μια ηχογράφηση στο στούντιο με τον Akon λίγο μετά τη γέννηση του γιου της Κίνγκστον, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι ήταν ξανά έγκυος. Αναγνώρισε επίσης την απογοήτευση που ένιωσε όταν δεν μπόρεσε να επιδιώξει την επανένωση των No Doubt λόγω της δεύτερης εγκυμοσύνης της και των επακόλουθων αλλαγών στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NYLON (@nylonmag)

Συζητώντας για τον γάμο της με τον Μπλέικ Σέλτον, η Γκουέν Στέφανι «διέλυσε» τυχόν φήμες που κυκλοφορούσαν για διαζύγιο, τονίζοντας τον ισχυρό δεσμό τους και τις κοινές ανασφάλειες. Η συνεργασία τους στο τραγούδι «Purple Irises» αντικατοπτρίζει όπως δήλωσε η σταρ, τις κοινές ανησυχίες τους για τη γήρανση και την πολυπλοκότητα της σχέσης τους, με την ίδια να παραδέχεται κάποιες στιγμές ανασφάλειας παρά την αγάπη και την ευθυγράμμισή τους.

Διαβάστε ακόμη: