Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, «άδειασε» τον στενό συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη, Θανάση Οικονόμου, για τα όσα είπε περί «συναλλαγών» από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την αρχειοθέτηση του πόθεν έσχες Μητσοτάκη.

Ο κ. Τσίπρας, μιλώντας στο MEGA, τόνισε: «Αν έχει κάτι να πει, κάτι συγκεκριμένο να πει, ας το πει. Γενικότητες και εικασίες δεν προσφέρουν κάτι, παρότι έχει έχει ξαναϋπάρξει συζήτηση για τους ελέγχους των δηλώσεων πόθεν έσχες. Τα περί συναλλαγών είναι άλλου επιπέδου».

Παράλληλα, έκανε λόγο για «ατυχή παρέμβαση για το παρελθόν παρότι ο ίδιος δεν ξέρω αν έγινε σε όλες τις περιπτώσεις σωστή δουλειά με τα πόθεν έσχες».

«Κατά καιρούς έχουν υπάρξει επιτροπές που δεν έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους» επισήμανε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος ερωτηθείς αν αυτό ισχύει για την επιτροπή Βαρεμένου, απάντησε «δεν ξέρω αν έκανε σωστά τη δουλειά της για τα διάφορα πόθεν έσχες και όχι μόνο για τον κ. Μητσοτάκη».

«Όλα έγιναν σωστά επί Τσίπρα; Δεν έγιναν όλα σωστά» κατέληξε ο Γιώργος Τσίπρας στην τοποθέτησή του για τη σχετική συζήτηση.

Διαβάστε ακόμη