Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, εξέφρασε τη διαφωνία του με τη στήριξη του Παύλου Πολάκη προς το πρόσωπο του Θανάση Οικονόμου για τους υπαινιγμούς που άφησε περί «συναλλαγών» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ της διακυβέρνησης Τσίπρα για τον έλεγχο του πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας πήρε αποστάσεις χθες από τις αναφορές του στενού συνεργάτη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έκανε λόγο για «συνδιαλλαγές» στον έλεγχο πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Δεν συμφωνώ με την ανάρτηση Πολάκη. Σε πολλά ήταν πλημμελής ο έλεγχος των δηλώσεων πόθεν έσχες αλλά η τοποθέτηση του κ. Οικονόμου ήταν άλλου επιπέδου» είπε ο Γιώργος Τσίπρας μιλώντας στο OPEN.

Ακόμη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανάφερε ότι «ο κ. Οικονόμου μίλησε για συνδιαλλαγή. Δεν συμφωνώ καθόλου ακόμα και αν την έκανε μετά τις ευρωεκλογές, πολύ περισσότερο που την έκανε πριν τις ευρωεκλογές».

Η ανάρτηση Πολάκη

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, έσπευσε να ταχθεί στο πλευρό του Θανάση Οικονόμου παρά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στενού συνεργάτη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για δήθεν «συναλλαγή» από στελέχη της Κουμουνδούρου κατά την περίοδο Αλέξη Τσίπρα.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο facebook δηλώσε ότι είναι «με τον Θανάση Οικονόμου, χωρίς άλλο σχόλιο προς το παρόν». Κλείνει την ανάρτησή του σημειώνοντας «εγώ δεν ξεχνώ».

Διαβάστε ακόμη