Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκτός από τον Στράτο Τζώρτζογλου που μίλησε για την περίοδο πριν την «Φάρμα» που δεν είχε να πληρώσει ούτε το ενοίκιο του σπιτιού του, βρέθηκε και ο Γιώργος Αρσενάκος, CEO και συνιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records. Μεταξύ άλλων, ο κ. Αρσενάκος μίλησε για την περίοδο που η εταιρεία προσπαθούσε να «στείλει» την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision αλλά δεν ήθελε η ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ δεν ήθελε την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision

Η Ελένη Φουρέιρα πριν πάει στην Eurovision όπου εκπροσώπησε την Κύπρο το 2018 και κέρδισε την δεύτερη θέση είχε προσπαθήσει πολλές φορές να εκπροσωπήσει την Ελλάδα χωρίς όμως να τα καταφέρει. Σχετικά με αυτό και δηλώνοντας ότι δεν θέλει να αδικήσει κανέναν ο κ. Αρσενάκος δήλωσε:

«Δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο. Πιστεύαμε και εγώ και όλη η εταιρία ότι η Ελένη είναι ένα πρόσωπο που ταιριάζει στον χώρο της Eurovision, λόγω της σκηνικής παρουσίας που έχει. Οπότε, προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με το κρατικό κανάλι της Ελλάδας, αλλά δεν ήθελαν, δεν υπολόγιζαν, δεν πίστευαν, δεν είδαν το όραμά μας, δεν ξέρω. Ήταν και το γεγονός της παραφιλολογίας γύρω από την όποια καταγωγή μπορεί να έχει κάποιος; Δεν ξέρω, δε θέλω να αδικήσω κάποιον. Όλα περνούν από το μυαλό μου αλλά δεν μένει κάτι, είναι απλά σκέψεις. Η ζωή και η πορεία απέδειξε αν είχαμε δίκιο ή όχι. Η Ελένη απέδειξε ότι ήταν ένας άνθρωπος και μία καλλιτέχνης, που ταιριάζει πολύ στην Eurovision. Βγήκε με μια χώρα, η οποία δεν ήταν από τα φαβορί, η Κύπρος, είναι μια χώρα που όπως και η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να επιβιώσει και να περνάει στον τελικό, χωρίς συμμαχίες, και ευχαριστώ το ΡΙΚ και τον Μιχάλη Μαραθεύτη, που πίστεψαν στην Ελένη και στο όραμά μας και τους αποδείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Η Ελένη Φουρέιρα είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να πάει στην Eurovision αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ, μέχρι που εκπροσώπησε την Κύπρο το 2018, καθώς δεν ήθελε η ΕΡΤ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Αρσενάκος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Ελένη Φουρέιρα είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να πάει στην Eurovision αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ, μέχρι που εκπροσώπησε την Κύπρο το 2018, καθώς δεν ήθελε η ΕΡΤ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Αρσενάκος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Γιώργος Αρσενάκος: Στην αρχή γέλασα για την συνεργασία Βίσσης – Βανδή

Για την πολυσυζητημένη κοινή εμφάνιση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή στην σκηνή του «Just the 2 of us» ο Γιώργος Αρσενάκος δήλωσε στο πλατό του «the 2Night show» ότι στην αρχή γέλασε αλλά τώρα υπάρχουν προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα στις 2 καλλιτέχνιδες.

«Ήταν ιδέα του Νίκου Κοκλώνη. Όταν μου το είπε γέλασα. Είπα «ποιος μπλέκει;». Γέλασα αλλά εκείνος επέμενε. Μου λέει κάνε μια κρούση, τελικά τα καταφέραμε. Εφόσον έγινε το τηλεοπτικό είπαμε να το συνεχίσουμε δισκογραφικά και σε ζωντανές εμφανίσεις. Το θέμα είναι να μπορέσουν οι συνθήκες να μας αφήσουν να το κάνουμε. Μπορεί να βγάλουν και δύο τραγούδια μαζί. Θα είναι υπέροχη συνεργασία. Ήμουν ειλικρινής και με τις δύο, δεν είχε εκπλήξεις. Δεν είχαν βρεθεί στην εταιρεία, ήταν στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη και μετά στο stage. Δεν βρίσκονταν ποτέ στα πάρτι».