Μετά την ολοκλήρωση των δύο ημιτελικών, έχει ξεκινήσει η «αντίστροφη μέτρηση» για τον τελικό της Eurovision 2021 και όπως κάθε χρόνο τα στοιχήματα «δίνουν και παίρνουν».

Ο τελικός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας όπου θα «στηθεί» κι ένα πάρτι στην ταράτσα, στο οποίο, μεταξύ άλλων, θα εμφανιστεί και η Έλενα Παπαρίζου που το 2005 είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Eurovision 2021: Τα στοιχήματα για τον νικητή του τελικού

Η Ελλάδα και η Κύπρος, μετά την εμφάνισή τους στον δεύτερο και τον πρώτο ημιτελικό αντίστοιχα, τοποθετούνται εκτός 10αδας. Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα που πάλευε για τη δεκάδα, πλέον βρίσκεται στην 14η θέση και η Κύπρος, που είχε φτάσει ακόμα και στην 4η θέση, πλέον βρίσκεται στην 11η.

Το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση της Eurovision 2021, σύμφωνα με τα στοιχήματα, είναι η Ιταλία.

Το ιταλικό συγκρότημα Måneskin με το τραγούδι «Zitti e Buoni» παρόλο που ήταν αρκετά χαμηλά στις αρχικές προβλέψεις τις προηγούμενες ημέρες κι ενώ αρχικά βρισκόταν στη 2η θέση των προβλέψεων, πίσω από το τραγούδι της Γαλλίας, πλέον είναι το φαβορί για να σηκώσει το τρόπαιο του διαγωνισμού.

Στη συνέχεια δεύτερη στα στοιχήματα ακολουθεί η Γαλλία και τρίτη η Μάλτα.

Eurovision 2021: Τι «δείχνουν» τα στοιχήματα για τον τελικό

Σύμφωνα με τα στοιχήματα για τον τελικό της Eurovision 2021, φαβορί για την νίκη είναι η Ιταλία ενώ ακολουθούν η Γαλλία και η Μάλτα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αν επιβεβαιωθούν τα στοιχήματα και οι Måneskin καταφέρουν να κερδίσουν την πρώτη θέση τότε θα δώσουν την πρωτιά στην Ιταλία, 31 χρόνια μετά την τελευταία νίκη της χώρας σε διαγωνισμό Eurovision. Το 1990, το «Insieme: 1992» με τον Τότο Κουτούνιο είχε κερδίσει με βραχεία κεφαλή, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Γαλλία.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως η Ελλάδα με τη Stefania και το «Last Dance» θα εμφανιστεί 10η στη σειρά, ενώ η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» θα ανοίξει την αυλαία του διαγωνισμού.