Την ωραιότερη…έκπληξη κράτησαν για το τέλος οι διοργανωτές της Eurovision. Λίγο πριν το τέλος του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2021 η Έλενα Παπαρίζου έκανε την εμφάνισή της μέσα από μια οθόνη και μίλησε για τα δικά της συναισθήματα το 2005 όταν η ίδια εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού και έφερε την πρωτιά στην Ελλάδα.

Η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί live on stage στον τελικό της Eurovision 2021

Η Έλενα Παπαρίζου, η οποία το 2005 κατέκτησε την πρώτη θέση για την Ελλάδα με το «My number One», πρόκειται να εμφανιστεί ζωντανά στην σκηνή του τελικού της Eurovision 2021, σε ένα πάρτι στην ταράτσα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου ήταν η έκπληξη της βραδιάς

Η νίκη της Έλενας Παπαρίζου, το 2005, με το «My Number One» είναι η πρώτη και μοναδική νίκη της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision.

Η ίδια χθες δήλωσε σχετικά με την νίκη της πριν περίπου 16 χρόνια: «Θυμάμαι ότι είχα πολύ άγχος. Η πιο όμορφη ανάμνηση είναι όταν ήρθα στην Ελλάδα που υπήρχαν παντού σημαίες, τον κόσμο να χειροκροτά και να τραγουδά το τραγούδι».

Η Έλενα Παπαρίζου μαζί με άλλους 5 νικητές της Eurovision ταξίδεψαν στην Ολλανδία προκειμένου να παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους σε ένα μοναδικό «Rock The Roof» interval act πάνω σε εντυπωσιακά rooftops του Ρότερνταμ, της πόλης που φιλοξενεί τον φετινό διαγωνισμό.

Δείτε όσα είπε η Έλενα Παπαρίζου όταν εμφανίστηκε σε σύνδεση στον δεύτερο ημιτελικό:

«Μετά από ένα χρόνο απουσίας (εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού) η Eurovision επέστρεψε. Για αυτό και σας επιφυλάσσουμε κάτι ιδιαίτερο για το Σάββατο, την βραδιά του τελικού» ξεκίνησε να λέει η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Θρυλικοί παλιοί νικητές θα λάμψουν στο Ρότερνταμ..σε ένα πάρτι στην ταράτσα».

Στην συνέχεια παρουσίασε την Έλενα Παπαρίζου λέγοντας «Θα μιλήσουμε τώρα με την νικήτρια του 2005…μια υπέροχη κυρία από την Ελλάδα. Είναι η Έλενα Παπαρίζου».

Η Έλενα Παπαρίζου συνδέθηκε σε απευθείας σύνδεση με τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2021 και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.