Ιδιαίτερα οξύς με «γαλάζιους» συναδέλφους του και βάζοντας στο στόχαστρο του εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος, σε συνέντευξη του στο Κανάλι της Βουλής.

«Υπάρχουν και τενεκέδες στη ΝΔ ανάμεσα στους 158 βουλευτές» σχολίασε, υποστηρίζοντας πως «δυστυχώς το 41% σε πάρα πολλούς στην ΝΔ δημιούργησε αλαζονεία». Σημείωσε μάλιστα πως «αυτοί οι άνθρωποι καβάλησαν το καλάμι», επισημαίνοντας πως «αυτοί εύκολα ή δύσκολα θα ξεκαβαληκέψουν». Ο Γιάννης Λοβέρδος έστρεψε, παράλληλα, τα «βέλη» του και κατά εξωκοινοβουλευτικών υπουργών, τονίζοντας πως «δεν μπόρεσαν να βγουν με ψήφο και πήγαιναν με το αξίωμα του υπουργού στις περιφέρειες για να εκλεγούν βουλευτές».

Ο «γαλάζιος» βουλευτής στάθηκε αιχμηρός για συγκεκριμένα πρόσωπα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ αναφέροντας πως «κάποια στελέχη είναι άξια και καλώς έχουν έρθει, ωστόσο υπήρχε κάποια η οποία έβγαινε στα πάνελ μέχρι πέρυσι και διαφωνούσαμε πολιτικά και την είδα την επομένη των εκλογών ως γενική γραμματέα υπουργείου».

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ «δεν μπορεί να έχω τσακωθεί εγώ πριν ένα μήνα στον “αέρα” μαζί της και μετά να είναι γραμματέας του Μητσοτάκη».

Διαβάστε ακόμη