Ένας Γερμανός γιατρός που οδήγησε στον θάνατο την ερωμένη του, βάζοντας κοκαΐνη στο μόριό του πριν κάνουν έρωτα, καλείται να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα για τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Ο πλαστικός χειρούργος, dr. Andreas Niederbichler καλείται να πληρώσει πάνω από 13.280 ευρώ στην ασφάλεια του θύματος, της κομμώτριας Yvonne M., που υπέστη δύσπνοια και τελικά κατέληξε από υπερβολική δόση κοκαΐνης το 2018.

Με απόφαση δικαστηρίου καλείται να πληρώσει και τα έξοδα κηδείας καθώς και αποζημίωση στον σύζυγο και τον γιο της.

Ο dr. Andreas Niederbichler είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση το 2019 όταν το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό και σωματικές βλάβες που οδήγησα στον θάνατο του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός και το θύμα είχαν αρκετό καιρό σχέση και εκείνη τον εμπιστευόταν τυφλά.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και επέμεινε ότι η γυναίκα γνώριζε ότι είχε βάλει κοκαΐνη στο μόριό του αλλά το δικαστήριο δεν πείστηκε.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι η γυναίκα συμμετείχε σε συναινετικό στοματικό σεξ με τον γιατρό στις 20 Φεβρουαρίου του 2018 στο σπίτι του στο Halberstadt. Η αυτοψία έδειξε ότι πέθανε από υπερβολική δόση.

Ο γιατρός, ο οποίος επίσης κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποιούσε ναρκωτικά κατά τη διάρκεια του σεξ και με άλλες γυναίκες, είπε στη γερμανική εφημερίδα Bild τον περασμένο μήνα ότι δεν έκανε ποτέ χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια του σεξ χωρίς τη γνώση των συντρόφων του.

«Ναι υπήρχαν ναρκωτικά. Αλλά δεν έδωσα σε καμία εν αγνοία της» είπε ο ίδιος επισημαίνοντας ότι «αναζητούσα κάτι έξτρα και εκείνες συμμετείχαν».

Ωστόσο, το δικαστήριο είπε ότι ο dr Niederbichler είχε βάλει κοκαΐνη στο μόριό του πριν κάνει σεξ με τρεις ακόμα γυναίκες από τον Σεπτέμβριο του 2015 ως τον Φεβρουάριο του 2018.

Είχε επίσης βάλει κρυφά κοκαΐνη σε ποτήρια σαμπάνιας, στα κραγιόν τους και στις οδοντόβουρτσές τους.

Ο γιατρός περιέγραψε δε, την Yvonne M. ως έμπειρη στη χρήση κοκαΐνης.

Διαβάστε ακόμη: