Η Blue Ivy Carter είναι η δεκάχρονη κόρη της Beyonce και του Jay-Z ένα από τα πιο πλούσια παιδιά στον κόσμο και ένα από τα διάσημα, αφού σε αντίθεση με όλο το Χόλιγουντ, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μην κρύψει από τα φώτα το παιδί τους.

Ετσι η μικρή έχει μεγαλώσει μπροστά στα φώτα, τις κάμερες και τους προβολείς, δείχνοντας μεγάλη εξοικείωση με όλα όσα θα τρόμαζαν ακόμη και έναν ενήλικο που θα ερχόταν αντιμέτωπος μαζί τους.

Επίσης με εξαιρετική άνεση για παιδί 10 ετών, ποζάρει στο φακό φορώντας συνήθως δημιουργίες υψηλής ραπτικής πολλών χιλιάδων ευρώ, ενώ όπως φαίνεται ιδιαίτερα αγαπημένη της συνήθεια είναι οι… δημοπρασίες. Να σημειωθεί ότι στα 9 της χρόνια έχει κερδίσει και… Grammy.

Το βράδυ του Σαββάτου συνόδευσε τους γονείς της στο Wearable Art Gala στο Λος Άντζελες και μάλισα ήταν μια από τους πλειοδότες.

Η Blue Ivy Carter έκανε προσφορά 80.000 δολαρίων για ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια Lorraine Schwartz, σοκάροντας τη γιαγιά της Tina Knowles-Lawson και την Keke Palmer που εκείνη την ώρα βρίσκονταν επί σκηνής εκτελώντας χρέη δημοπράτη, όταν η Blue Ivy πετάχτηκε από την καρέκλα της και μπήκε στον πόλεμο των προσφορών κουνώντας την καρτέλα της.

Η Monique Rodriguez, ιδρύτρια της Mielle Organics, κόντραρε στήθος με στήθος την 10χρονη και έκανε τη νικητήρια προσφορά των 105 χιλιάδων δολαρίων.

Βlue Ivy, η κόρη της Beyonce που ξέρει από… δημοπρασίες

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το μεγαλύτερο παιδί της Beyonce και του Jay-Z προκαλεί αναστάτωση στην ετήσια πολυτελή δημοπρασία. Το 2019, όταν ήταν μόλις έξι ετών, η Blue Ivy προσέφερε 19.000 δολάρια σε ένα άλλο αντικείμενο που βγήκε σε δημοπρασία στο Wearable Art Gala εκείνης της χρονιάς.

Η γνώστρια της τέχνης, η οποία ήταν τότε έξι ετών, πλειοδότησε για έναν ακρυλικό πίνακα του νεαρού Sidney Poitier και μπήκε σε πόλεμο προσφορών με έναν μυστηριώδη αντίπαλο.

Αυτός ο μυστηριώδης πλειοδότης αποδείχθηκε ότι δεν ήταν άλλος από τον Τάιλερ Πέρι ο οποίος δεν γνώριζε καν ότι πλειοδότησε εναντίον ενός παιδιού. Τότε η Blue Ivy είχε αρπάξει την καρτέρα από το χέρι του πατέρα της και είχε σηκωθεί όρθια για να συμμετάσχει στη δημοπρασία.

Η αποφασιστικότητα του Πέρι δεν κλονίστηκε μόλις συνειδητοποίησε ότι ο ανταγωνιστής του ήταν ουσιαστικά ένα νήπιο. «Αυτό το παιδί δεν θα με ξεπεράσει σήμερα», είπε για την αποφασιστικότητά του. «Θα μάθεις σήμερα, κοριτσάκι, ότι θα πάρω αυτόν τον πίνακα».

Η διάσημη δημοπράτρια του γκαλά εκείνης της χρονιάς ήταν η 60χρονη Star Jones και έριξε φως στο πώς αναπτύχθηκε το πάθος της Blue Ivy για την τέχνη.

«Η μητέρα και ο πατέρας της μιλούσαν για το πώς συλλέγεις τέχνη και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για τους Αφροαμερικανούς», είπε η Jones από τη σκηνή. Η πρώην οικοδέσποινα του The View συνέχισε προσθέτοντας ότι αυτή η διορατικότητα προήλθε κατευθείαν από τη μητέρα της Beyonce, την Tina Knowles-Lawson.

Η Tina είναι συνιδρύτρια του WACO Theatre Center, το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο το Wearable Art Gala με σκοπό να επωφεληθούν τα καλλιτεχνικά προγράμματα και τα προγράμματα καθοδήγησης των νέων του WACO.

Η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση είναι οικογενειακή υπόθεση, με την Beyonce να είναι επίτιμη συμπρόεδρος μαζί με την αδελφή της Solange Knowles, 36 ετών.

Οι Carters δεν παραλείπουν ποτέ να έχουν αντίκτυπο κάθε χρόνο, συμβάλλοντας στον σκοπό τόσο με την παρουσία τους όσο και με το πορτοφόλι τους.

Διαβάστε ακόμη: