search

TOP SECRET

Το κορίτσι με τα κόκκινα, ο σταθμός και ο «πρίγκιπας» τεχνοκράτης που βάζει καλά μόνο την υπογραφή του

Για μια ακόμη φορά, ο «πρίγκιπας» τεχνοκράτης έχει μπερδέψει τη δουλειά με τα προσωπικά και το… Μπάκιγχαμ με το Μπουρνάζι με αποτέλεσμα μια ολόκληρη επιχείρηση να γίνεται άνω κάτω!

Το κορίτσι - φωτιά με τα κόκκινα, ο τηλεοπτικός σταθμός, ο (fund) μάνατζερ που βάζει καλά μόνο την υπογραφή του και ο διχασμός των εργαζομένων που οι μισοί τη γλύφουν και οι άλλοι μισοί θάβουν!

Μου λένε, οι κακές γλώσσες, ότι σε ένα τηλεοπτικό σταθμό, (δεν μπορώ να σας πω για ευνόητους λόγους αν πρόκειται για συνδρομητικό ή όχι) μια δημοσιογράφος έχει πολύ ανεβασμένες μετοχές, σε βαθμό που στην κυριολεξία να «κάνει ότι θέλει» όχι μόνο στο κομμάτι των ειδήσεων, αλλά γενικότερα στη λειτουργία του σταθμού, ακόμη και όσον αφορά την Διοίκηση και το Εμπορικό τμήμα!

Οι φήμες λένε ότι η εν λόγω εντυπωσιακή (για να είμαστε δίκαιοι) ρεπόρτερ, με βαθιά γνώση του αντικειμένου, απολαμβάνει της στήριξης άνωθεν!

Μία πέραν των ορίων «εμπιστοσύνη» από την «ιδιοκτησία» που όχι μόνο έχει γίνει γνωστή και αντικείμενο κουτσομπολιού στους εργαζόμενους, αλλά και στην πιάτσα ολόκληρη, η οποία γελάει με τα συνεχή καμώματα του μάνατζερ με το «λευκό κολάρο» που χαρακτηρίζεται από την αδυναμία που τρέφει προς τις Πριγκίπισσες, είτε πρόκειται για ορίτζιναλ, είτε του Περιστερίου!

Μόνο που ο κολλεγιόπαις της διεθνούς κερδοσκοπίας δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι άλλο το Μπάκιγχαμ, άλλο το Μπουρνάζι!

Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, η Πριγκίπισσα του Περιστερίου, φέρεται να καταχράται την «εμπιστοσύνη» του τεχνοκράτη μάνατζερ και με τη στάση και συμπεριφορά της να έχει διχάσει όλο το σταθμό, ειδικά το ενημερωτικό του κομμάτι.

Με αποτέλεσμα οι μισοί να την θάβουν πίσω από την πλάτη της, οι μισοί να την γλύφουν μπας και πει καμία καλή κουβέντα στο «αφεντικό» και προωθηθούν, ενώ δουλειά στην πράξη δεν γίνεται!

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά ο μάνατζερ, ενώ έβαλε καλά την υπογραφή του, στο δεύτερο συστατικό της επιτυχίας, που θα πρέπει να ξέρεις που το βάζεις, τα έκανε μαντάρα!

Διαβάστε ακόμη: