Η επιτυχημένη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, που έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο μετά την τεράστια επιτυχία της στο διαγωνισμό της Eurovision, φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για τη Vogue Greece Φεβρουαρίου και μίλησε  για τη νέα ζωή που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο, το κεφάλαιο που ανυπομονεί να ανοίξει και την διαδρομή της μέχρι να βιώσει την εμπειρία της μητρότητας.

Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα.”, εξηγεί.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει καταφέρει να χτίσει ένα πιστό κοινό που την ακολουθεί στις συναυλίες και τη στηρίζει ενεργά σε κάθε της βήμα, όχι μόνο για την μουσική της. “Μπορώ να καταλάβω ότι μεγάλο μέρος του κοινού μου με εκτιμά όχι μόνο γι’ αυτό που κάνω στη σκηνή, αλλά και για τη διαδρομή μου, για τις φορές που έπεσα και σηκώθηκα. Αυτό με συγκινεί απεριόριστα. Είμαι σίγουρη ότι όλα μπορούν να γίνουν στη ζωή, αρκεί να το θέλεις πολύ. Αν συνδυάσεις ταλέντο, πάθος, πείσμα και σκληρή δουλειά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις, όποια κι αν είναι η καταγωγή σου, η σεξουαλική σου προτίμηση ή το χρώμα στο δέρμα σου”.

Διαβάστε ακόμη: