Την πιο επίπονη εμπειρία της ζωής βίωσε στο περιθώριο του παρθενικού Grand Prix της Formula 1 στο Μαϊάμι, ο CEO της McLaren Racing, Ζακ Μπράουν.

Ο Αμερικανός είχε την ευκαιρία να πετάξει με ένα ακροβατικό αεροσκάφος και να πάρει μία γεύση από την κορυφαία ίσως μορφή αδρεναλίνης, μετά από εκείνη που γεννάται στις πίστες.

Ο Μπράουν δεν είναι ένας ακόμα μάνατζερ που βρέθηκε να διοικεί έναν αγωνιστικό οργανισμό.

Είναι πρώην οδηγός αγώνων, επιτυχημένος, με εμπειρίες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού Ωκεανού και επιτυχίες σε κάθε μορφή αγώνων: από το karting ως τους αγώνες μονοθεσίων κι από τα πρωταθλήματα GT ως τους Αγώνες Αντοχής.Όμως στη συγκεκριμένη περίσταση, ο γεννημένος στο Λος Άντζελες ισχυρός άνδρας της McLaren Racing, χρειάστηκε να επιδείξει περισσότερη αντοχή από ποτέ.

Δεν είναι βλέπετε εύκολο να αντέξει κανείς τα G που δέχονται οι πιλότοι ακροβατικών αεροσκαφών.

Και όσα είδατε στο παραπάνω video, το επιβεβαιώνουν!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ιστορικής βρετανικής ομάδας -που πρέπει να σημειώσουμε πως έβαλε τέλος στα σενάρια εξαγοράς της απο την Audi– επισκέφτηκε τους Blue Angels, το ακροβατικό σμήνος του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (US Navy).

Ξεναγός του σε αυτό τον αδιανόητο για τους απλούς θνητούς κόσμο, ήταν ο υποπλοίαρχος Γκρίφιν Στάνγκελ.

Το ακροβατικό αεροσκάφος με το οποίο πέταξαν ήταν ένα Boeing F/A-18 Super Hornet.

Η πτήση κράτησε 45 λεπτά και περιελάμβανε δύο πλήρεις περιστροφές σε ταχύτητα περίπου 650 χιλιομέτρων/ώρα και στροφές υψηλών G όπου ο Ζακ «έφαγε» τον μέγιστο αριθμό των 7.4G. Δεν τα λες και λίγα…