Τον Νοέμβριο η Formula 1 ή για να είμαστε πιο ακριβείς, η Liberty Media που διαχειρίζεται τις επιχειρηματικές τύχες της F1, θα παρουσιάσει το Las Vegas GP, τον τρίτο αγώνα που θα φιλοξενήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, κάτι που άλλες εποχές θα συνιστούσε είδηση από μόνο του.

Τώρα όμως στην εποχή του Netflix και του Drive to Survive η Αμερική μοιάζει η κορυφαία αγορά του σπορ και αν υπάρχει ένα σημείο σε αυτόν τον πλανήτη που ξέρουν να γλεντάνε (εκτός από την Κρήτη) είναι το Las Vegas.

Las Vegas GP 2023

Έτσι το Las Vegas GP προετοιμάζεται με ιδιαίτερη σπουδή και με άκρα επαγγελματική προσέγγιση για να είναι όσο τέλειο φαίνεται και στις μακέτες. Και όταν λέμε τέλειο εννοούμε αυτό που είδαμε στα πιο πρόσφατα renderings του πως θα στηθεί το σιρκουί όταν έρθει εκείνο το Σαββατοκύριακο.

Οι διοργανωτές δημοσίευσαν ορισμένες νέες εικόνες που δείχνουν την ευθεία εκκίνησης-τερματισμού με την εξέδρα και τους χώρους όπου θα βρίσκονται προφανώς οι πανάκριβες σουίτες των διασήμων θεατών ή των όχι και τόσο διασήμων, μα σε κάθε περίπτωση πλουσίων για να βρίσκονται σε εκείνο το σημείο.

Επιπλέον χάρη στην πανοραμικη απεικόνιση καταλαβαίνουμε πως η ατμόσφαιρα του αγώνα θα είναι αν μη τι άλλο καταπληκτική, δεδομένου πως η Σφαίρα του MSG θα φωτίζεται σε διάφορα χρώματα και θα αποτελεί σημείο για προβολές.

Η Formula 1 συνδύασε αυτές τις νέες μακέτες με την υπενθύμιση για τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων και πως η πώλησή τους συνεχίζεται. Πράγμα που δεν αφορά και πολλούς βεβαίως, διότι το φθηνότερο ατομικό εισιτήριο είναι εκείνο των 500 δολαρίων χωρίς θέση για να παρακολουθήσεις τον αγώνα, αλλά με φαγητό και μη αλκοολούχο ποτό.

Από εκεί και πάνω οι τιμές κυμαίνονται από 2.500 δολάρια μέχρι και 15.000 ανά άτομο, ενώ μην ξεχνάς πως υπάρχουν και οι ευκαιρίες όπως το εισιτήριο του 1.000.000 δολαρίων του Wynn Las Vegas ή εκείνο των 5.000.000 του Caesar’s Palace που αφορά όχι έναν, αλλά 12 άτομα με δείπνο και επιμέρους εισιτήρια, οπότε ρεφενέ βγαίνει περίπου στις 400.000 δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα