To Netflix αναμένεται να διπλασιάσει τα κορεάτικα προγράμματα μέσα σε αυτή τη χρονιά, καθώς οι παραγωγές αυτού του είδους έχουν ήδη γνωρίσει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως.

Ανάμεσα στους οκτώ τίτλους που εντάσσονται στην υπηρεσία, είναι αυτοί της τρίτης σεζόν του ριάλιτι σόου “Single’s Inferno” αλλά και του “Physical 100”. Οι νέες προσθήκες δεν αποτελούν σειρές μυθοπλασίας, αλλά εκπομπές χωρίς σενάριο, σύμφωνα με τη δημοφιλή πλατφόρμα τηλεθέασης.

«Οταν λάβαμε την πρόταση για το “Single’s Inferno” στο τέλος του 2020, δεν υπήρχαν πολλά προγράμματα γνωριμιών στην Κορέα. Αποφασίσαμε να μειώσουμε τη διαφορά σε τοπικό επίπεδο και κερδίσαμε τους θαυμαστές σε παγκόσμιο. Την πρώτη σεζόν, ήταν το πρώτο κορεάτικο σόου χωρίς σενάριο που εμφανίσθηκε στη λίστα με τα δέκα καλύτερα μη αγγλόφωνα προγράμματα. Τη δεύτερη σεζόν, βρέθηκε στη λίστα με τα δέκα καλύτερα σόου παγκοσμίως για τέσσερις εβδομάδες και σημείωσε ακόμη περισσότερες ώρες προβολής», τόνισε ο Γιού Κι Χουάν, μάνατζερ περιεχομένου προγραμμάτων χωρίς σενάριο στην Κορέα.

«Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προγραμμάτων μας που δεν βασίζονται σε σενάριο είναι ότι, σε αντίθεση με τα εβδομαδιαία σόου, η παραγωγή ολόκληρης της σεζόν είναι έτοιμη πριν προβληθεί το πρώτο επεισόδιο. Αυτό μάς επιτρέπει να παραδώσουμε προϊόν υψηλής ποιότητας και να παρέχουμε υπότιτλους, όπως επίσης και μεταγλωττίσεις σε μερικές χώρες, ώστε οι θεατές σε περισσότερες από 190 χώρες να απολαμβάνουν τα επεισόδια, την ίδια χρονική στιγμή».

Άλλα προγράμματα που θα προβληθούν εφέτος είναι τα:

  • 19/20 (Nineteen to Twenty)”: ένα ψυχαγωγικό ριάλιτι πρόγραμμα που καταγράφει τις ζωές ανθρώπων της Gen Z γενιάς την τελευταία εβδομάδα πριν συμπληρώσουν τα 20 έτη ζωής.
  • Το “Zombieverse”.
  • Το “Devil’s Plan”, ένα παιχνίδι μνήμης, του οποίου το χρηματικό έπαθλο φθάνει τα 400.000 δολάρια. Τέλος, η τρίτη σεζόν του ριάλιτι παιχνιδιού γνωριμιών “Single’s Inferno”.

Διαβάστε ακόμη: