Μία ακόμη μεγάλη αποκάλυψη του Radar και της εφημερίδας «Αξία» του Σαββάτου βαίνει προς επιβεβαίωση καθώς συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι πράγματι οι Γερμανοί της Deutsche Telekom έχουν μπει στη φάση αποεπένδυσης από τον ΟΤΕ και συζητάνε με τους Αμερικανούς της CVC αφού πρώτα τον αφαίμαξαν μέσα από μερίσματα, αγορές και διαγραφές μετοχών, υπεραξίες ακινήτων αλλά και το ιλιγγιώδες πρόγραμμα προμηθειών, το οποίο ολοκληρώθηκε!

Επί του προκειμένου, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, σε διαπραγματεύσεις με την Deutsche Telekom για την αγορά του πακέτου των μετοχών του ΟΤΕ, δηλαδή του 50,86% που κατέχει μετά το τελευταίο πρόγραμμα αγοράς και ακύρωσης μετοχών, βρίσκεται το περίφημο αμερικανικό fund CVC που δραστηριοποιείται ενεργά στην Ελλάδα, με μετοχική παρουσία στον κλάδο των νοσοκομείων, τα τρόφιμα, τις ασφάλειες αλλά και την ΔΕΗ, όπου απέκτησε το 10% των μετοχών κατά τη διάρκεια της αύξησης κεφαλαίου και φιλοδοξεί να φτάσει το 20% μέσα από αγορές από το Χρηματιστήριο!

Αξιόπιστοι κύκλοι, που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, διαβεβαιώνουν ότι η σχετική πληροφορία είναι βέβαιη και ότι οι 2 πλευρές έχουν μπει σε συζητήσεις από τα τέλη του 2022, δηλαδή εδώ και 2-3 μήνες υπό απόλυτη μυστικότητα.

Μάλιστα από τον Νοέμβριο του 2022 η Deutsche Telekom μέσα από το πρόγραμμα αγοράς και ακύρωσης μετοχών, διέγραψε 8.818.730 μετοχές, οι οποίες είχαν αποκτηθεί από το διάστημα Απριλίου – Σεπτεμβρίου με μέση τιμή τα 16,57 ευρώ! Δαπανήθηκαν δηλαδή περί τα 146 εκατ. ευρώ!

Από το 2020 έως και σήμερα έχουν αποκτηθεί με τα διαθέσιμα του ΟΤΕ και τις ελεύθερες ταμειακές ροές και στη συνέχεια έχουν διαγραφεί 47.667.063 μετοχές με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των μετοχών του ΟΤΕ να υποχωρήσει σε 442.483.326 μετοχές και το ποσοστό της DT να διαμορφωθεί στο 49,85% και την ώρα τούτη μετά τη διαγραφή των 8,8 εκατ. μετοχών να υπερβεί το 50% (50,86%)!

Έτσι, χωρίς να ξοδέψουν δικά τους κεφάλαια οι Γερμανοί απέκτησαν την πλειοψηφία του ΟΤΕ που έχει κεφαλαιοποίηση η οποία κινείται γύρω από το εύρος των 7 δις. και πλέον!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα αγοράς ίδιων μετοχών ανανεώθηκε τον Ιανουάριο του 2022 για άλλα δύο χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η πολιτική αμοιβών των μετόχων προβλέπει ότι από το διαθέσιμο ποσό το 50% θα δίνεται ως μέρισμα και το υπόλοιπο θα αξιοποιείται για την αγορά και διαγραφή μετοχών!

Φέτος θα διατεθούν 500 εκατ. εκ των οποίων τα 250 για μέρισμα, ενώ τα άλλα 250 αξιοποιήθηκαν ήδη για αγορά ίδιων μετοχών!

Η Deutsche Telekom είχε αποκτήσει σταδιακά το 45% των μετοχών του ΟΤΕ από το 2008 έως το 2018 ξοδεύοντας περίπου 4,5 δις. ευρώ.

Την ώρα τούτη το ποσοστό που ελέγχει (50,86%) αποτιμάται χρηματιστηριακά γύρω στα 3,5 δις. ενώ με τα μερίσματα που έχει εισπράξει αυτό το διάστημα, ύψους περίπου 900 εκατ. ευρώ, έχει ήδη κάνει break even της επένδυσης της!

Για την ιστορία, η Deutsche Telekom στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης της φέρεται να έχει αποφασίσει την αποεπένδυση από τις περισσότερες μετοχικές τοποθετήσεις της στο εξωτερικό!

Όταν οι Ισραηλινοί και οι εγχώριοι νταραβεριτζήδες τους, υπουργοί, παπάδες, ψευτομάνατζερ, παριστάνουν τους «μάγκες με ξένα κόλλυβα» – Οι επιλεκτικές και ύποπτες χρηματοδοτήσεις των τραπεζών σε διαπλεκόμενους και διεθνείς επενδυτές, τους οποίους δεν δανείζει καμία ξένη τράπεζα!

Μια περίεργη και συγχρόνως ύποπτη εξέλιξη λαμβάνει χώρα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, το οποίο «δήθεν» έχει αυξήσει τις δανειοδοτήσεις και τις ροές χρήματος προς τις επιχειρήσεις!

Και μάλιστα καυχάται γι ‘ αυτό, αποκρύπτοντας ωστόσο την αλήθεια ότι οι τραπεζικές χρηματοδοτήσεις κατευθύνονται σε ολίγους, εκλεκτούς, ημέτερους και κυρίως ξένους επενδυτές, που αντί να φέρνουν φρέσκο χρήμα στη χώρα μας, που έχει ανάγκη η οικονομία και ο τόπος, παριστάνουν τους «μάγκες με ξένα κόλλυβα» όπως λέει ο σοφός λαός!

Και είναι γεγονός ότι σχεδόν όλες ανεξαιρέτως οι εξαγορές και επιθετικές κινήσεις των ξένων επενδυτών, κυρίως στο χώρο των ξενοδοχείων και του real estate αλλά και επιχειρηματικών κέντρων πραγματοποιούνται με ντόπια κεφάλαια που καλύπτουν κατά πληροφορίες σχεδόν το 100% της επένδυσης, χωρίς ο ξένος επιχειρηματικός παράγοντας να αναλαμβάνει κανένα απολύτως ρίσκο και με μόνες εγγυήσεις το προϊόν της απόκτησης, τις μετοχές της εξαγοραζόμενης εταιρίας και τα περιουσιακά της στοιχεία!

Το γεγονός τούτο είναι τουλάχιστον πρωτοφανές, στρεβλό και ύποπτο, καθώς ΚΑΜΜΙΑ ξένη τράπεζα δεν προτίθεται να χρηματοδοτήσει τις επενδυτικές κινήσεις των εν λόγω επιχειρηματικών κέντρων, τα οποία το «έχουν παραξηλώσει» αγοράζοντας με χρήμα του ελληνικού λαού ξενοδοχεία και ακίνητα και χρηματοδοτώντας – στο τζάμπα επί της ουσίας- μεγάλα επενδυτικά projects και επιθετικές κινήσεις!

Επί του προκειμένου, το εγχώριο τραπεζικό σύστημα φέρεται να το έχει …παραξηλώσει, με την μόνιμη και συστηματική – προκλητική χρηματοδότηση σε Εβραίους ξενοδόχους – και όχι μόνο- που με τη συνδρομή πολλών και διαφόρων νταραβεριτζήδων της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής, από κοινού με …υπουργούς, παπάδες, και μάνατζερ της συμφοράς που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν, πάνε να βουτήξουν τα φιλέτα του Κράτους και της …Εκκλησίας!

Και μπορεί οι τράπεζες να υποστηρίζουν ότι με την αύξηση των επιτοκίων βγαίνουν κερδισμένες, ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι το πραγματικό κέρδος θα προσδιοριστεί στον τελικό λογαριασμό, διότι αν ο επενδυτής αποδειχθεί αφερέγγυος ή ανίκανος να διαχειρισθεί την επένδυση, το δάνειο θα σκάσει, θα καταστεί επισφαλές!

Άρα πρωτίστως εκείνο που θα πρέπει να απασχολεί την τράπεζα είναι η φερεγγυότητα του πελάτη και δευτερευόντως το ύψος του δανείου.

Τέλος, είναι απαράδεκτο την ώρα τούτη κατά την οποία γίνεται μια τεράστια προσπάθεια να ανακάμψει η ελληνική οικονομία, οι εγχώριες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να είναι αποκλεισμένες προς όφελος της διαπλοκής, των μεγάλων συμφερόντων και των αμφίβολης προέλευσης και φερεγγυότητας ξένων επενδυτών, όπως ενδεικτικά αναφέρονται οι Εβραίοι των ξενοδοχείων, που στην κυριολεξία χωρίς να βάλουν ούτε ένα ευρώ έχουν αγοράσει τη μισή Αθήνα, με τις πλάτες των τραπεζιτών…

Όλη η αλήθεια για τους Άραβες, την Εθνική και το placement του 20%-30% – Η Goldman Sachs, ο ρόλος του Χάρη, οι επαφές με εφοπλιστές, η short list των τριών – Το ενδιαφέρον του Χόλτερμαν που δεν προκρίθηκε! Η πρόταση Μπιν Σαλμάν και η άρνηση του Μητσοτάκη!

Επειδή όλη η ιστορία όπως εξελίχθηκε σχετικά με το ενδιαφέρον των Αράβων του διαδόχου του θορύβου της Σαουδικής Αραβίας Μπιν Σαλμάν για την Εθνική τράπεζα, από την …ανεπίσημη (μη δεσμευτική) πρόταση που υποβλήθηκε, μέχρι και την απόσυρση της, χωρίς να γνωρίζουμε εάν το περίφημο PIF θα επιστρέψει μόλις και αν το ΤΧΣ δεήσει να κινήσει τις σχετικές διαδικασίες για την αποκρατικοποίηση της μεγάλης τράπεζας, σας παραθέτουμε όλη την αλληλουχία των διαπραγματεύσεων από την αρχή έως το τέλος, τα πρόσωπα που αναμείχθηκαν αλλά και εκείνους που με κάθε τρόπο προσπάθησαν να σαμποτάρουν για ίδιον όφελος ένα success story της κυβέρνησης!

Μία ακόμη αποκάλυψη, λοιπόν, του Radar ήρθε να επιβεβαιωθεί, με το ενδιαφέρον που έχει ήδη επιδείξει το περίφημο PIF (Private Investment Fund), το κρατικό Sovereign fund της Σαουδικής Αραβίας, για να αποκτήσει το 20% των μετοχών της Εθνικής τράπεζας από το ΤΧΣ!

Για την υπόθεση αυτή, την ενεργοποίηση των Αράβων εργάστηκε πολύ σκληρά κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με αλλεπάλληλες επαφές και συζητήσεις, μια ομάδα στον στενό πυρήνα του πρωθυπουργού που είχε τελικά απτά αποτελέσματα! Ασφαλώς την ώρα τούτη η συγκυρία για πώληση των μετοχών της Εθνικής ίσως δεν είναι η κατάλληλη, ωστόσο τη γεγονός της ύπαρξης μιας τέτοιας πρότασης, έστω και ανεπίσημης, δημιουργεί προσδοκίες τόσο για την ίδια την τράπεζα όσο και για την εθνική οικονομία!

Το 20% της Εθνικής, η Goldman Sachs και οι αναγνωριστικές επαφές με Έλληνες εφοπλιστές και επιχειρηματίες!

Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι από πέρυσι, πριν ακόμη ξεσπάσει η ενεργειακή κρίση και πριν την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο πρωθυπουργός είχε αναθέσει στον Χάρη Ηλιάδη της Goldman Sachs να προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές με εφοπλιστές και επιχειρηματίες προκειμένου να αξιολογηθεί το τυχόν ενδιαφέρον τους για το placement της Εθνικής και την πιθανότητα να αποκτήσουν το 10% των μετοχών!

Οι 3 προτεραιότητες του Χόλτερμαν (Real Estate, Τράπεζες, Παραχωρήσεις), το «βαρίδι» του Ακτωρα, η προσπάθεια «απαλλαγής» και η σφήνα Κούτρα που φιλοδοξεί να φανεί χρήσιμος και να επιστρέψει στο παιχνίδι!

Η short list των τριών επιλεγμένων εγχώριων επενδυτών που θα έπαιρναν το 10% και το ενδιαφέρον του Χόλτερμαν για όλη την έκδοση που (κακώς) απορρίφθηκε τότε!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χάρης είχε καταλήξει σε μια short list 3 εφοπλιστών – επιχειρηματιών που επέδειξαν απτό ενδιαφέρον να αποκτήσουν συνολικά το 10% των μετοχών της τράπεζας από το 20% ή ακόμη και το 30% που θα έβγαιναν προς πώληση από το ΤΧΣ!

Υπήρξε ακόμη, τότε, εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο placement από τον Χένρι Χόλτερμαν, τον Ολλανδό του Ελλάκτωρα, ο οποίος εφέρετο διατεθημένος να καλύψει μεγάλο μέρος του placement μόνος του!

Ωστόσο από τον πρωθυπουργό τότε, για άλλους λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν, κρίθηκε (λανθασμένα) ότι δεν πρέπει να προχωρήσει μια τέτοια λύση!

Βεβαίως, στο μεταξύ ο Χόλτερμαν μπήκε στην Alpha, με αποτέλεσμα και ο ίδιος πλέον να μην «καίγεται» για συμμετοχή στην Εθνική!

Χωρίς όμως να αποκλείεται η δυναμική επανάκαμψη του, μετά τα πρόσφατα deals με τους Βαρδινογιάννηδες αλλά και την επικείμενη πώληση του Ακτωρα!

Η εμπλοκή των Αράβων, το ενδιαφέρον για το 30% και η άρνηση Μητσοτάκη να εκχωρήσει όλη την Εθνική στον Μπιν Σαλμάν!

Στο ενδιαφέρον των Αράβων ο Χάρης Ηλιάδης και η Goldman δεν είχαν εμπλοκή! Ίσως ενοχλήθηκαν μάλιστα!

Την αραβική υπόθεση δούλεψαν στο παρασκήνιο άλλα συστήματα, που είχαν δυνατότητα πρόσβασης και επιρροής στον Μπιν Σαλμάν, τον περίφημο διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας που μάλιστα επισκέφτηκε επίσημα την Ελλάδα!

Σε πρώτη φάση ο Μπιν Σαλμάν φέρεται να ενδιαφέρθηκε για όλο το πακέτο του placement, που δεν ήθελε να περιοριστεί στο 20% αλλά να φτάσει ακόμη και στο 30% των μετοχών της Εθνικής!

Και στην εκδοχή αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως είχε κάνει και με την υπόθεση Χόλτερμαν, αρνήθηκε να παραχωρηθεί όλη η έκδοση στους Άραβες και προτίμησε η συζήτηση να γίνει για το 10% – 15% και το υπόλοιπο 15% να καλυφθεί από επιλεγμένους εφοπλιστές και επιχειρηματίες καθώς και από ξένα funds!

Με ποια ιδιότητα παρέστησαν στο γεύμα του Μπιν Σαλμάν στον Αστέρα Βουλιαγμένης Μαργαρίτης Σχοινάς και Εύα Καϊλή, όταν είναι γνωστή η ευαισθησία της ΕΕ σε μείζονος σημασία ζητήματα Δημοκρατίας;

Από το ΥΠΕΞ στον Πατέλη και από εκεί πάλι στον Χάρη (που στο μεταξύ είχε αποκαταστήσει τις παγωμένες σχέσεις)

Την υπόθεση των Αράβων, που αρχικά είχε διαχειριστεί από το ΥΠΕΞ, την ανέλαβε ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλεξ Πατέλης, για να εμπλακεί στη συνέχεια και πάλι η Goldman Sachs που είχε χειριστεί την υπόθεση Εθνική από την αρχή, καθώς στο μεταξύ οι σχέσεις Μητσοτάκη – Ηλιάδη που προσωρινά είχαν «παγώσει» είχαν αποκατασταθεί!

ΤΧΣ, Εθνική και πάσης φύσης κρατικοδίαιτοι της καρέκλας και του νταραβεριού επιδιώκουν να αποτρέψουν ντηλ με τους Άραβες! Ο ρόλος των «πληρωμένων» ΜΜΕ από τους χρυσοκάνθαρους διαχειριστές διαφημιστικών πακέτων

Φθάνοντας στο σήμερα, το γεγονός είναι τη εξής: οι Άραβες ενδιαφέρονται και το ΤΧΣ από κοινού με την Διοίκηση της Εθνικής αρνούνται και προσπαθούν εναγωνίως να κρατήσουν την πόρτα κλειστή στην είσοδο μη ελεγχόμενων επενδυτών!

Βλέπετε το πρώτο που ενδιαφέρει τους κάθε λογής κρατικοδίαιτους του Ταμείου και της Τράπεζας είναι η καρέκλα τους, τα οφίτσια, η δυνατότητα εξυπηρετήσεων, κοινώς το νταραβέρι.

Και είναι κοινό μυστικό ότι όποιος διαπλεκόμενος επιχειρηματίας θέλει να κάνει δουλειά στην Εθνική απευθύνεται, η οποία όπως προκύπτει είναι πίσω από όλες σχεδόν τις δουλειές, όλες τις δανειοδοτήσεις σε Έλληνες και κυρίως ξένους, πίσω από όλα τα κόλπα!

Άρα, μόνο τους Άραβες δεν θέλουν στα πόδια τους αλλά θα επιθυμούσαν να πάει όσο το δυνατόν πιο πίσω η υπόθεση του placement και αν είναι δυνατόν να μην υλοποιηθεί ποτέ, για να μπορούν όλοι αυτοί να επωφελούνται των συνθηκών και της συγκυρίας!

Ο ρόλος των «πληρωμένων» ΜΜΕ από τους χρυσοκάνθαρους …

Και όποιος διαβάζει συγκεκριμένα «πληρωμένα» ΜΜΕ από τα χρυσοφόρα διαφημιστικά μπάτζετ της Εθνικής, που διακινούν οι πάσης φύσης χρυσοκάνθαροι νταραβεριτζήδες, θα αντιληφθεί αμέσως το αισχρό παιχνίδι που παίζεται εις βάρος των συμφερόντων του Δημοσίου, των φορολογουμένων πολιτών και του κοινού καλού!

Υπήρξε κατάχρηση εσωτερικής πληροφόρησης στην υπόθεση της MIG; Η αγορά βοά ότι δύο πρωτοκλασάτα στελέχη αγόρασαν μετοχές τον Ιανουάριο και ότι «παλιοί» και νέοι παίκτες ήταν στο κόλπο!

Την ώρα που η υπόθεση της δημόσιας πρότασης της Τρ. Πειραιώς για την MIG βρίσκεται σε εξέλιξη, η αγορά βοά ότι κάποιοι έπαιξαν κερδοσκοπικό παιχνίδι εις βάρος των επενδυτών και κονόμησαν εκατομμύρια κάνοντας μεταξύ άλλων κατάχρηση εμπιστευτικής πληροφόρησης μαζί με ένα «σύστημα» παλιών και νέων παικτών – νταραβεριτζήδων- αρπακτικών όλων των εποχών και όλων των καταστάσεων!

Οι φήμες λένε ότι 2 πρωτοκλασσάτα στελέχη που εμπλέκονται στην MIG καθώς και κάποιοι που είχαν σχέσεις από το παρελθόν, αγόρασαν μετοχές ένα μόλις μήνα πριν, τον Ιανουάριο, μέσα στο 2023 δηλαδή, γνωρίζοντας από μέσα και εκ των προτέρων όλα όσα επρόκειτο να συμβούν, κάνοντας κατάχρηση εσωτερικής πληροφόρησης για ίδιον όφελος!

Υπό αυτό το πρίσμα, οι ευθύνες της Επ. Κεφαλαιαγοράς και προσωπικά της Βασιλικής Λαζαράκου είναι τεράστιες!

Η πρόεδρος της ΕΚ στα πλαίσια των καθηκόντων της και του λειτουργήματος της Ανεξάρτητης Αρχής οφείλει να ανοίξει κωδικούς και χρηματιστηριακούς λογαριασμούς των τελευταίων 2 μηνών, από τον Νοέμβριο- Δεκέμβριο 2022 προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και ποιοι ήταν εκ των προτέρων μέσα στο κόλπο και αγόρασαν μετοχές της MIG σε δήθεν ανύποπτη στιγμή, διαπράττοντας στην πραγματικότητα βαριά χρηματιστηριακά εγκλήματα και απάτες!

Θα τολμήσει η κυρία Λαζαράκου να πράξει το αυτονόητο, να κάνει δηλαδή το καθήκον της;

Ή θα κάνει πίσω υπό τον φόβο των πιέσεων του συστήματος και των «γνωστών άγνωστων» κερδοσκόπων;

Γιατί πέταξε για Γενεύη business class με την απογευματινή πτήση της Aegean την Παρασκευή ο Νότης Μηταράκης «συν γυναιξί και τέκνοις» – Φεβρουάριος, ο μήνας των fun του σκι και των πολυτελών χιονοδρομικών των Άλπεων!

Ο Φεβρουάριος ως γνωστόν είναι ο αγαπημένος μήνας των απανταχού ευρωπαίων σκιέρ.

Βλέπετε, με τις περίεργες καιρικές καταστάσεις, τα διάσημα χιονοδρομικά, όπως της Κουρσεβέλ, της Μεζέβ, του Σεν Μοριτζ, του Γκστάαντ ή του Κίτσμπουελ τα Χριστούγεννα δεν έχουν …ίχνος από χιόνι, οπότε μοιραία το ενδιαφέρον όλων όσοι αγαπούν το αλπικό σκι υψηλού επιπέδου, επικεντρώνεται κυρίως τον Φεβρουάριο!

Οι Έλληνες ( που έχουν γεμάτες τις τσέπες) φαν του σκι στις χιονισμένες βουνοκορφές των Άλπεων, προσπαθούν να ξεκλέψουν Παρασκευοσαββατοκύριακα από τις δουλειές τους για να πετάξουν αεροπορικώς για Ζυρίχη ή Γενεύη και από εκεί στο χιονοδρομικό της αρεσκείας τους!

Υπό αυτό το πρίσμα, είμαι πολύ χαρούμενος που ο καλός μου φίλος και εκ των πρωταγωνιστών της στήληςΝότης Μηταράκης υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτής Χίου, κατάφερε να ξεκλέψει από τον πολύτιμο χρόνο του και να πετάξει οικογενειακώς με την σύζυγο του και την θυγατέρα του από Αθήνα για Γενεύη με την απογευματινή πτήση της Παρασκευής!

Ο πάντα σεμνός και ταπεινός Νότης Μηταράκης που για λόγους αρχής ταξιδεύει μόνο business class, όπως επιβάλει η διακυβέρνηση Μητσοτάκη (όχι στη μιζέρια – ναι στην κατανάλωση και την πολυτέλεια για να τονωθεί η ζήτηση) πιθανότατα ταξίδεψε για Γενεύη το απόγευμα της Παρασκευής, όχι για να επιδοθεί στο αγαπημένο του σκι στους πανάκριβους προορισμούς της ελίτ του πλούτου, αλλά προκειμένου να ανακαλύψει εάν υπάρχουν παράτυποι μετανάστες στις γαλλικές και Ελβετικές Άλπεις, εάν οι αρμόδιες αρχές επιτρέπουν στους πρόσφυγες να κάνουν σκι αλλά και κατά πόσον στα πρότυπα του Φράχτη του Έβρου, Γαλλία και Ελβετία σκέφτονται να υψώσουν κάγκελα στα μεταξύ τους σύνορα!

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ακόμη, πως Σάββατο και Κυριακή ο ικανός και δραστήριος υπουργός Νότης, θα συνομιλούσε με τους αντίστοιχους υπουργούς Ελβετίας και Γαλλίας για να τον ενημερώσουν πως ακριβώς εκείνοι μοιράζουν τις δουλειές σε εργολάβους, σεκιουριτάδες και ντελιβεράδες της εστίασης!

Αυτή είναι η αλήθεια φίλες και φίλοι αναγνώστες!

Όλα τα άλλα, ότι δήθεν πέταξε Αθήνα – Γενεύη συν γυναιξί και τέκνοις business class επειδή είναι «φαντασμένος» και έχει έπαρση στερούνται βάσης, όπως και όλα όσα έλεγαν οι συνταξιδιώτες του στην πτήση της Aegean ότι ο υπουργός πάει Σ/ Κ για σκι στα χιονοδρομικά του διεθνούς τζετ σετ!

Ο Νότης Μηταράκης είναι σεμνό αγόρι και το ξέρουν όλοι, υπουργοί, μεγιστάνες, μεγαλοεπιχειρηματίες, εργολάβοι, σεκιουριτάδες, τροφιματζήδες των δομών! Τελεία και παύλα!

Διαβάστε ακόμη: