Την ώρα που η διοίκηση της Εθνικής τράπεζας ετοιμάζεται να πάρει την οριστική απόφαση της για την πώληση της Εθν. Ασφαλιστικής στο κερδοσκοπικό fund CVC, ένα άλλο fund που βρέθηκε εσχάτως στην επικαιρότητα λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση του Ελλάκτωρα, φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του νοσηλευτικού ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν από την Τρ. Πειραιώς!

Σε απλά λόγια τα δυο επιθετικά funds που ήδη έχουν εμπλοκή στον χώρο των νοσοκομείων στην Ελλάδα, θα έρθουν σε μεταξύ τους σύγκρουση για τα μάτια του Ερρίκος Ντυνάν, μιας πολύφερνης νύφης που όποιος την αποκτήσει αποκτά προβάδισμα στο χώρο και εδραιώνει την παρουσία του!

Πάντως, οι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στην αγορά υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί το CVC να τα παίρνει όλα, ενίοτε χωρίς αντίπαλο.

Δεν μπορεί δηλαδή να πάρει τώρα την Εθν. Ασφαλιστική μέσα από μια τεράστια κωλοτούμπα που φημολογείται πως θα πραγματοποιήσει η διοίκηση της τράπεζας, σκανδαλωδώς αντί πινακίου φακής, μετά από 1,5 χρόνο καθυστέρηση και με λεφτά ελληνικών τραπεζών και στη συνέχεια να πάει και να αποκτήσει και το Ερρίκος Ντυνάν!!!

Η το ένα ή το άλλο! Γιατί διαφορετικά μιλάμε για πρόκληση!

Βεβαίως, η περίπτωση του Ερρίκος Ντυνάν δεν είναι Vivartia , ούτε Υγεία!

Και ελπίζουμε εδώ η τράπεζα να διασφαλίσει εχεμύθεια και φυσικά προστασία από την διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών…

Και ο νοών νοείτο …