Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση αφού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, τον επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη.

Την ευχάριστη είδηση, μάλιστα, ανακοίνωσε η ίδια νωρίτερα σήμερα, αναρτώντας μία υπέροχη φωτογραφία με τον αγαπημένο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας ένα μπλουζάκι που γράφει «New generation loading».

Μάλιστα, αποκάλυψε και το φύλο του παιδιού που περιμένει: Είναι αγόρι.

εριεττα κουρκουλου

«Μία φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μία πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό.

Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά.

Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτό», σημειώνει η Εριέττα Κούρκουλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο επιχειρηματίας Βύρωνας Βασιλειάδης παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2020 στο εκκλησάκι της παραλίας του Αγραρίου της Μυκόνου. To ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό αλλά προτίμησε η σχέση του να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.