Πρώτοι αποκαλύψαμε εδώ στο Radar σε ανύποπτη χρονική στιγμή, όταν κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι και όλοι έτρεξαν εκ των υστέρων να μας ακολουθήσουν, τόσο για τις εξελίξεις στην Τέρνα Ενεργειακή, όπου εμείς από την αρχή φέραμε στο φως τις συζητήσεις με την Macquarie, με την First, στη συνέχεια και με τις δύο μαζί, κατόπιν ξανά μόνο με την First και τέλος με τους Άραβες με τους οποίους κλείνει οριστικά το ντηλ!

Όσο και για το ντηλ μεταξύ Χόλτερμαν – Βαρδινογιάννηδων για την Ηλέκτωρ που περιλαμβανόταν στην αρχική συμφωνία όταν οι δύο πλευρές τα βρήκαν μεταξύ τους στρατηγικά και η Motor oil απέκτησε το 30% του Ελλάκτωρα από τους επιχειρηματίες Εξάρχου- Μπάκο και Καυμενάκη!

Επί του προκειμένου το γεγονός είναι πως οι δύο ανοιχτές ακόμη επιχειρηματικές υποθέσεις έχουν δρομολογηθεί θετικά και είναι θέμα χρόνου να κλείσουν οριστικά!

Ειδικότερα όσον αφορά την Τέρνα Ενεργειακή, οι συζητήσεις με τους Άραβες του Αμπου Ντάμπι είναι σε τέτοιο βαθμό προχωρημένες που οι ανακοινώσεις αναμένονται εντός του μηνός, πιθανότατα ακόμη και την επόμενη εβδομάδα, βάσει των τελευταίων πληροφοριών!

Για το τίμημα οι ίδιες πηγές επιμένουν για 19-20 ευρώ ανά μετοχή, ενώ θα υπάρξει Δημόσια Πρόταση προς το επενδυτικό κοινό!

Διαβάστε ακόμη: